Rămâi conectat

Sport

Șoimii Lipova – CS Ocna Mureș, disputa extremelor, vineri, la Pâncota

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aparent cea mai disproporționată confruntare a rundei secunde a returului eșalonului terț, partida de la Pâncota, de mâine, de la ora 15.00, opune echipele situate la polii opuși ai ierarhiei Seriei a 4-a: liderul Șomii Lipova și “lanterna roșie”, CS Ocna Mureș.

Combatante despărțite de 33 de puncte, care au început sezonul de primăvară cu remize externe, la Sebiș, respectiv Deva (egal reușit de ocnamureșeni în inferioritate). În tur, pe “Stadionul Dragostei”, arădenii s-au impus într-un mod categoric, scor 5-1, însă datele problemei sunt substanțial modificate în ceea ce privește ultima clasată, preluată de antrenorul Mihai Manea și întărită considerabil în iarnă.

Întâlnim liderul, cea mai constantă echipă a seriei și vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Știm ce misiune avem în retur și, ținând cont de pozițiile din clasament ale celor echipe, ne așteaptă o confruntare dificilă”, a menționat antrenorul Mihai Manea, ce nu poate conta pe Cimpoieșu – suspendat și Vaidasigan – accidentat. A doua deplasare consecutivă pentru “Soda dragă”, ce se poate ghida în această partidă după proverbul “buturuga mică răstoarnă carul mare”, în contextul coșmarului arădean ce bântuie reprezentantele Albei în acest sezon, cu doar 5 remize în 17 dispute directe!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea