Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șoferul unui BMW care a intrat pe contrasens și a provocat un accident grav în Alba, trimis în judecată: Zeci de zile de spitalizare pentru victimă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferul unui BMW care a intrat pe contrasens și a provocat un accident grav în Alba, trimis în judecată: Zeci de zile de spitalizare pentru victimă

Un bărbat a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Blaj pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

La data de 22 februarie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare, s-a reţinut, că la data de 10.10.2021, în jurul orei 14:52, inculpatul conducea autovehiculul marca BMW, pe DN 14 B, a fost surprins de o coloană de autovehicule aflată în așteptare pe sensul său de mers, astfel că pentru a evita impactul cu autovehiculele din fața sa, fără să se asigure corespunzător, a pătruns parțial pe sensul opus de mers si a intrat în coliziune frontală cu autovehiculul marca Audi A4, condus regulamentar de către persoana vătămată, care circula din sens opus, rezultând vătămarea corporală a persoanei vătămate minore, care a suferit leziuni ce au necesitat 80-85 zile de îngrijiri medicale si i-au pus viața în primejdie.

Conform raportului de expertiză medico-legală rezultat că persoana vătămată minoră a suferit leziuni traumatice ce au necesitat 80-85 zile de îngrijiri medicale care pot data de 10.10.2021. Leziunile traumatice cranio-cerebrale au pus în primejdie viata victimei, salvarea acestuia datorându-se tratamentului medico-chirurgical corect aplicat si în timp util.

În cauză, nu au fost formulate cereri şi excepţii de către inculpat. Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.

Până la pronunțarea unei hotărâri definitive, acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea