Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferul băut care a ucis un pieton la Cergău și a fugit de la locul accidentului, reținut de polițiști: A fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferul băut care a ucis un pieton la Cergău și a fugit de la locul accidentului, reținut de polițisti: A fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă

Tânărul din Cergău care, beat fiind, a provocat un accident rutier mortal și a fugit de la locul producerii lui, a fost reținut. Azi, 13 noiembrie, va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 12 noiembrie 2019, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din Cergău, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Tânărul este cel care, fiind sub influența alcoolului, a provocat, în seara zilei de 11 noiembrie 2019, un accident rutier, soldat cu decesul unui pieton, iar după producerea acestuia a încercat să scape de răspundere și s-a ascuns.

În cursul zilei de azi, 13 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 11 octombrie 2019, în jurul orei 23,00, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată, printr-un apel pe 112, cu privire la faptul că pe strada Principală din localitatea Cergău, se află o persoană căzută pe carosabil.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este vorba despre un bărbat de 61 de ani, din Cergău, care avea o lovitură ca cap, inițial fiind în stare conștientă.

Ulterior, echipajul SMURD ajuns la fața locului a constatat că victima prezenta inclusiv leziuni la picioare. Starea acesteia s-a agravat, fiind supusă manevrelor de resuscitare, care nu au avut succes, fiind declarat decesul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul a fost victima unui accident rutier și au demarat verificărilor în vederea identificării autoturismului și persoanelor implicate.

La scurt timp a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Cergău, în legătură cu care s-a stabilit că a provocat accidentul rutier. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii au constatata că el a sunat pe 112, după care, în încercarea de a scăpa de răspundere, s-a ascuns, cu autoturismul, pe un drum de la marginea satului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Pe numele său au fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea