// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Șoferul anului în România: Un tânăr a fost amendat de 15 ori în câteva minute! Ce a putut să facă acesta

Un tânăr din Suceava poate primi titlul de „şoferul anului” în România. Acesta a reuşit o performanţă rară pentru un şofer, a fost amendat de 15 ori în doar câteva minute. Omul şi-a recunoscut faptele!

Şoferul unui autoturism Mercedes a primit 15 amenzi în câteva minute şi a rămas fără permis, după ce a încălcat nu mai puţin de 15 reguli de circulaţie.

Tânărul din Grăniceşti, aflat la volanul unui Mercedes, gonea cu maşina şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor. A fost urmărit până la Grăniceşti, timp în care a făcut 10 depăşiri interzise şi a circulat şi cu 142 km/h.

Când a fost oprit s-a mai constatat că avea RCA-ul şi ITP-ul maşinii expirate. După isprava sa, a primit 15 amenzi în valoare totală de 9.570 de lei şi i s-a reţinut permisul pentru 300 de zile, scrie obiectivdesuceava.ro.

Pe tot parcursul urmăririi, şoferul maşinii a făcut 10 depăşiri neregulamentare, punând astfel în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic şi a depăşit limita de viteză, circulând pe DN 17A, pe raza comunei Balcauţi cu viteza de 142 de km/h pe un sector de drum cu limitare la viteză la 90 de km/h. Totodată, în urma verificărilor făcute de poliţişti, s-a constatat că autoturismul Mercedes-Benz nu avea inspecţia tehnică periodică şi poliţa de asigurare obligatorie valabile, mai scrie sursa citată.

Şoferul a fost dus la secţie şi a recunscut toate erorile.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional pentru comiterea de 15 contravenţii, din care 10 amenzi pentru depăşire neregulamentară, două pentru viteză, una pentru neoprire, una pentru lipsă RCA şi una pentru lipsă ITP, valoarea totală a amenzii fiind de 9.570 de lei.

Totodată, s-a luat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 300 de zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419