Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferiță din Apuseni depistată la volan sub influența substanțelor cu efect psihoactiv: Ce măsuri au luat polițiștii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță din Apuseni depistată la volan sub influența substanțelor cu efect psihoactiv: Ce măsuri au luat polițiștii

În noaptea de 1 septembrie 2023, în jurul orei 02.40, polițiștii din Abrud, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din orașul Abrud, județul Alba.

În urma testării conducătoarei auto, cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari După 33 de ani în care a funcționat la parterul unei clădiri a Colegiului „Alexandru Domșa”, improprie din punct de vedere al condițiilor și a spațiului insuficient, cu ajutorul primăriei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea