Rămâi conectat

Actualitate

Șoferi prinși și cercetați de polițiști, în weekend, pentru conducere sub influența alcoolului, în județul Alba

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferii din județ prinși băuți la volan în weekend, sunt cercetați de polițiști pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce acţionau sâmbătă, 30 iunie a.c., pe raza localității Rimetea din județul Alba, au depistat un bărbat de 48 de ani, din Lăzarea, jud. Harghita, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Duminică, 1 iulie a.c., ora 2.51, poliţiştii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Bucerzii din comuna Crăciunelu de Jos, județul Alba, au depistat un bărbat de 29 de ani, din Crăciunelu de Jos, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

Sâmbătă, 30 iunie a.c., ora 9.00, poliţiştii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Sebeş, au depistat un bărbat de 38 de ani, din Gârbova, care, a condus un autoturism pe raza loc. Gârbova, având o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

 Tot sâmbătă, 30 iunie a.c., ora 3.15, poliţiştii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Galda de Jos, au depistat un bărbat de 47 de ani, din Ighiu, care, a condus un autoturism pe Drumul Comunal din Șard, com. Ighiu, având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea