Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șoferi ”parfumați” cu alcool, depistați de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei șoferi din Alba s-au ales cu dosare de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului, după ce s-au urcat băuți la volan și au fost opriți de polițiști, în trafic.

alcooltestPrimul caz din weekend a fost înregistrat în data de 1 aprilie, în jurul orei 20.50, pe strada Principală din comuna Ciugud,, unde poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au oprit pentru control pe B.N.D., de 38 de ani, din Alba Iulia. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 03.04.2016, în jurul orei 03.15, poliţiştii din Sebeş au oprit, pentru control, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Sebeş, un autoturism condus de I.N.F., de 27 de ani din Sebeş. În cazul său etilotestul a arătat o valoare de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, în jurul orei 0.20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au oprit, pentru control, un autoturism condus de K.F.T., de 47 de ani, din comuna Noşlac. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultata valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru toți trei s-au făcut recoltări de sânge, la spital, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea