Rămâi conectat

Actualitate

Șoferi din Alba lăsați fără permise pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Siguranţa circulaţiei în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere, organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, au continuat şi ieri, 17 decembrie, când au fost desfășurate activităţi în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

 

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Transporturi, au depistat 59 de conducători auto care au încălcat normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia, 5 nu au respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată.

 

Faţă de cei 5 conducători auto ce au ignorat aceste reguli, pe lângă secțiunea contravenţională aplicată, a fost luată şi măsura suspendării permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile. Altor 6 conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere.”


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Facturi Hidroelectrica: Când se rezolvă haosul din sistemul de facturare al energiei electrice al companiei. Ce spune Ministrul Energiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Facturi Hidroelectrica: Când se rezolvă haosul din sistemul de facturare al energiei electrice al companiei. Ce spune Ministrul Energiei De mai bine de un an persistă haosul din sistemul de facturare al energiei electrice de la Hidroelectrica, care a dat peste cap absolut toate calculele clienților. Ministrul Energiei susține că în cel mult trei luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare