Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi cu numere expirate, permis suspendat sau remorci neînmatriculate și numere false, prinși de polițiștii din Alba. S-au ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Șoferi cu numere expirate, permis suspendat sau remorci neînmatriculate și numere false, prinși de polițiștii din Alba. S-au ales cu dosar penal

La data de 12 iulie 2022, în jurul orei 23.45, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un camion cu remorcă, condus de un bărbat de 27 de ani, din Ungaria.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar camionul și remorca atașată acestuia nu erau înmatriculate în circulație.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot în jurul orei 23,45, polițiștii au oprit, pentru control, un camion care era condus, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Vințu de Jos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că remorca atașată camionului nu este înmatriculată în circulație, iar plăcuța de înmatriculare care era aplicată pe aceasta este falsă.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

La data de 12 iulie 2022, în jurul orei 13,00, polițiștii rutieri din Sebeș au oprit, pentru control, un autoturism care era condus, pe strada Vânătorilor din Sebeș de un bărbat de 30 de ani, din municipiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată din luna noiembrie 2021.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital Un bărbat de 53 de ani din județul Alba a accidentat o femeie de 63 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată la spital, însă nu a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea