Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Șoferi cu alcool ”la bord” depistați de polițiștii din Sebeș și Alba Iulia – unul dintre ei a refuzat testarea, dar nu a scăpat de dosaru penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, noaptea trecută, pe strada Dorobanţi din Sebeş, un autoturism condus de C.A.G., un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiu.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de A.A.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Un alt șofer ”penal” a fost depistat în toiul nopții, de poliţiştii rutieri din Alba Iulia, care l-au oprit pentru control, pe strada Ardealului din municipiu. Este vorba despre Ş.D., de 32 de ani, din Sebeș. Bărbatul emana miros de alcool, iar poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. S.D. a refuzat atât testarea cât şi conducerea la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz de a se supune prelevării de mostre biologice necesare in vederea stabilirii alcoolemiei”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 iunie: Crosul Teiusului 2024, prima editie: Cinci curse pentru adulti si copii. PROGRAM și înscrieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crosul Teiusului 2024, pe 1 iunie, la prima editie: Cinci curse pentru adulti si copii. PROGRAM și înscrieri Prima ediție a concursului Crosul Teiușului se desfășoară pe 1 iunie. Are programate cinci curse, câteva dedicate special copiilor și familiilor. Sute de alergători sunt așteptați să ia parte la Crosul Star Assembly, Crosul CAR Teius, Cursa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea