Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șofer prins în flagrant când sustrăgea motorină din autocamionul pe care era angajat, arestat de polițiștii din Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

furt de combustibilÎn baza unor date şi informaţii deţinute poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş a fost organizată, în data de 10 octombrie, o acţiune în cadrul căreia au reuşit prinderea în flagrant a lui G.P.C. de 30 de ani, domiciliat în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba în timp ce sustrăgea cantitatea de 40 litrii motorină din rezervorul unui autocamion.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că G.P.C. este angajat în calitate de conducător auto la societate comercială, iar în data de 10.10.2013, ora 17.10,  în timp ce se deplasa cu un autocamion pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu a oprit în locul numit ,,Lunca Secașului’’ de pe raza municipiului Sebeș, a forţat sonda de măsurare a combustibilului care se afla în partea superioară a rezervorului, a introdus un furtun din material plastic în interiorul acestuia, de unde şi-a însuşit cantitatea de 40 litri motorină, fiind surprins în flagrant.

Prejudiciul în valoare 240 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Faţă de susnumit a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind depus in Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de 11.10.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea