// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Șofer din Alba, lăsat fără permis și amendat cu 2175 de lei, după ce a fost prins gonind pe autostrada A1 cu peste 190 de km/h

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, sâmbătă, un bărbat din județul Alba care conducea un autoturism cu viteza de 191 de km/h, pe Autostrada A1. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.175 de lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, un bărbat, de 33 de ani, din satul Nucet, județul Alba, conducând cu viteză excesivă.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 344, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 191 de km/h.

Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 2.175 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

În urma acțiunilor polițiștilor de la rutieră, în 13 zile, au fost reținute 72 de permise de conducere, pentru conducere cu viteze de peste 180 km/h, pe autostradă. Polițiștii continuă acțiunile, pentru siguranța traficului rutier.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325