Societatea Uzina Mecanică Cugir: Situație foarte bună la nivelul uzinei, cu un trend ascendent și cu rezultate evidente

Cu o istorie de aproape 220 de ani, Societatea Uzina Mecanică Cugir reprezintă o importantă componentă a industriei de apărare și a economiei românești, o unitate de prestigiu ce funcționează pe baza unor principii sănătoase, cu obiective pe termen mediu și lung, în deplin consens cu cerințele și conjunctura pieței.

Potrivit directorului general al unității, ing. Mircea Trifan, la ora actuală se poate vorbi de o situație foarte bună la nivelul uzinei, cu un trend ascendent și cu rezultate evidente, caracterizate prin: înregistrarea de profit din activități de exploatare; menținerea de relații comerciale cu parteneri străini în parametrii normali; creșterea productivității muncii și a calității produselor executate; realizarea de produse cu recunoaștere internațională; crearea de facilități pentru angajați prin creștere salarială, tichete de masă, prime de vacanță etc.

ELIT

„În perioada următoare preconizăm mărirea portofoliului de comenzi, identificarea de noi piețe de desfacere, efectuarea de investiții necesare dezvoltării și modernizării liniilor tehnologice și punctelor de lucru. Cu un trecut valoros și un prezent bine conturat, avem convingerea realizării unor activități performante, menite să asigure un trai decent salariaților unității și să ne mențină pe poziții onorabile în cadrul industriei de apărare”,
ne-a declarat Mircea Trifan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...