Rămâi conectat

Curier Județean

Smart TV, aspirator și boxă portabilă, premiile puse la bataie pentru cei care se vor vaccina la centrul „Drive Thru” de la Alba Iulia. Când se vor afla câștigătorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premiile care vor fi oferite la tombola organizată cu prilejul maratonului de vaccinare din Alba Iulia au fost anunțate de către primarul Gabriel Pleșa, pe contul său de Facebook. Acesta a precizat că premiile vin cu ajutorul unor sponsori și nu sunt suportate de bugetul local.

„Mă simt dator să fac o serie de clarificări. VACCINAREA ESTE UN ACT BENEVOL, fără ca libertatea cuiva să fie îngrădită!  La fel, TOȚI VOLUNTARII DAR ȘI SPONSORII NI S-AU ALĂTURAT BENEVOL.

Premiile, tombola și alte surprize provin de la SPONSORI care și-au dorit să încurajeze un act responsabil! Nicio cheltuială legată de premii și tombolă nu este suportată de bugetul local al Municipiului Alba Iulia! Pe această cale le mulțumim tuturor voluntarilor și sponsorilor care au venit alături de noi.

Care sunt aceste sponsorizări, precum și tombola:

-PRIMII 100 VACCINAȚI, ÎN FIECARE ZI, sunt PREMIAȚI: primele 100 de persoane care vor veni vineri, sâmbătă și duminică la Centrul de Vaccinare DRIVE THRU, vor fi premiate cu un tichet pentru spălarea exteriorului autoturismului. În total vom avea 300 de astfel de premii.

Tombolă cu premii:

Premiul 1: Smart TV – LG – 123 Cm – 4K
Premiul 2: Aspirator Vertical BOSCH
Premiile 3-5: Boxă portabila Well

Extragerea va avea loc Duminica, la finalul campaniei de vaccinare și va fi transmisa live pe Pagina de Facebook a Primăriei”, a scris Gabriel Pleșa pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea