SM Speromax Alba a premiat la „Gala Voluntarului” cei mai activi voluntari

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Ieri, 26 ianuarie 2012, a avut loc, într-un cadru intim, prima ediție a Galei Voluntarului – SM SPEROMAX ALBA, un eveniment intern al asociației, prin care Consiliu Director prin președintele asociației, Dragoș Zaharia, a dorit să îi premieze pe cei mai activi voluntari ai organizației pe anul 2011, în urma unei evaluări stricte ce a vizat implicarea lor în activitățile de peste an, dar și prezența lor la permanență.

“Vreau sa va multumesc ca v-ati facut timp si sunteți alături de noi la evenimentul Gala Voluntarului Asociatia SM SPEROMAX ALBA Editia 2011. Sper ca o sa va implicati la fel de mult si anul acesta ca anul trecut in activitatile asociatiei. Dorim să vă felicităm pentru implicarea atât de activă în activitățile organizație și pentru asta dorim să vă premiem pentru că o meritați din plin. Ați dat dovadă de multă dorință de implicare și ați pus mult suflet pentru a veni în sprijinul pacienților suferinzi de Scleroză Multiplă și eu, bolnav de SM, nu pot decât să vă fiu recunoscător…  Sper ca aceste diplome sa fie o amintire frumoasa pentru voi, e un gest MIC pe care il facem noi prin care sa recunoastem MUNCA voastra din fiecare zi care o depuneti pentru Asociatia SM SPEROMAX ALBA” le-a transmis Președintele SM SPEROMAX ALBA, Dragoș Zaharia, tinerilor voluntari prezenți la eveniment. Tot în introducere a luat cuvântul și vicepreședintele asociației, Florin Ciortea: “Vă iubesc enorm și nu știți cât bine faceți voi prin dăruirea voastră și prin felul în care vă comportați cu bolnavii de SM. Prin voi se cunoaște mai mult despre această boală grea, despre această boală neînțeleasă. Vă mulțumesc!”

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Așezate pe masă pe mai multe categorii, diplomele au început să fie împărțite rând pe rând. Au fost premiați cei mai responsabili voluntari, fotograful asociației, “Omul bun la toate”, juniorul și seniorul asociației sau voluntarul care s-a ocupat de promovare. Categoria cea mai importantă a fost “Voluntarul Anului”. Aici lupta a fost strânsă, iar primul loc a fost adjudecat de Corina-Andreea Muntean, absolventă de sociologie care a fost prezentă în toate activitățile Asociației și a reprezentat cu succes organizația la mai multe conferințe în țară. Locul al doilea a fost câștigat de un voluntar tânăr, cu multă dorință de implicare, coordonator pentru o perioadă de vreme al voluntarilor, Cristian Fleșeru, elev la Seminarul Teologic albaiulian. Tânăra voluntară, Bianca Lorena Moldovan, care abia a împlinit vârsta de 16 ani, a luat locul al treilea, dând dovadă de o implicare deosebită și de o responsabilitate remarcabilă demnă de un adult.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cristian Dima, coordonator voluntari.

Articol preluat de pe pagina SPEROMAX Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

independent 27 ianuarie 2012 at 23:01

Pana si aici e pe pile….nu zice nimeni ca cea care a castigat locul I este iubita celui care coordoneaza voluntarii!!!!!! RUSINE!!!!!!!!

Zaharia Dragos 3 februarie 2012 at 15:32

Domnul Idependent sau cum te-o chema. Afla ca in anul 2011 coordonator de voluntari in cadrul Asociatiei SM SPEROMAX ALBA a fost Ioana Szell, respectiv Cristian Fleseru.

Asa cum spuneam si in comunicat a fost un eveniment INTERN prin care noi Consiliul Director al Asociatiei SM SPEROMAX ALBA am dorit sa recompensam cei mai activi voluntari din cadrul asociatiei in anul 2011

Drept urmare daca nu iti place evaluarea noastra te rugam sa faci voluntariat in alta parte domnul „Independent”

Presedinte Asociatia SM SPEROMAX ALBA
PolitoloG Dragos Zaharia

Govoreanu Calin 3 februarie 2012 at 15:38

Domnul (sesizeaza te rog respectul) Ingependent. Desi nu cred ca e cazul sa explicam o decizie interna care afecteaza mediul intern, daca ai avea taria de caracter sa ne spui cum te numesti ti-as explica cu draga inima care au fost criteriile noastre si de ce am acordat VOLUNTARILOR NOSTRII premiile respective.
Dar ce sa zic, e mai simplu sa dai cu pietre si sa barfesti pe la colturi… (pentru asta nu ai nevoie de coloana vertebrala) decat sa fi BARBAT si sa spui in fata ce ai de spus.

Cristian Dima 3 februarie 2012 at 16:02

Domnule „independent”, nu știu față de cine ești independent, pentru că în mod clar ai o poziție care nu face cinste termenului de „independent”. Sunt coordonator de voluntari din ianuarie 2012, iar premiile galei voluntarilor SM SPEOROMAX ALBA au fost decernate pentru activitatea din anul 2011. Află că eu am fost premiat cu diplomă pentru activitatea de promovare a asociației și toți voluntarii asociației au fost premiați fiecare pentru ce au considerat CD-ul organizatiei. Așa că premiul de Voluntar al Anului luat de Corina, prietena și iubita mea, a fost luat pe merit datorită implicării ei în activitatea de voluntariat. Unii știu ce este activitate de voluntariat spre deosebire de tine.

Cristian Dima,
coordonator de voluntari

Comentariile sunt oprite