Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

SM Speromax Alba a premiat la „Gala Voluntarului” cei mai activi voluntari

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 26 ianuarie 2012, a avut loc, într-un cadru intim, prima ediție a Galei Voluntarului – SM SPEROMAX ALBA, un eveniment intern al asociației, prin care Consiliu Director prin președintele asociației, Dragoș Zaharia, a dorit să îi premieze pe cei mai activi voluntari ai organizației pe anul 2011, în urma unei evaluări stricte ce a vizat implicarea lor în activitățile de peste an, dar și prezența lor la permanență.

“Vreau sa va multumesc ca v-ati facut timp si sunteți alături de noi la evenimentul Gala Voluntarului Asociatia SM SPEROMAX ALBA Editia 2011. Sper ca o sa va implicati la fel de mult si anul acesta ca anul trecut in activitatile asociatiei. Dorim să vă felicităm pentru implicarea atât de activă în activitățile organizație și pentru asta dorim să vă premiem pentru că o meritați din plin. Ați dat dovadă de multă dorință de implicare și ați pus mult suflet pentru a veni în sprijinul pacienților suferinzi de Scleroză Multiplă și eu, bolnav de SM, nu pot decât să vă fiu recunoscător…  Sper ca aceste diplome sa fie o amintire frumoasa pentru voi, e un gest MIC pe care il facem noi prin care sa recunoastem MUNCA voastra din fiecare zi care o depuneti pentru Asociatia SM SPEROMAX ALBA” le-a transmis Președintele SM SPEROMAX ALBA, Dragoș Zaharia, tinerilor voluntari prezenți la eveniment. Tot în introducere a luat cuvântul și vicepreședintele asociației, Florin Ciortea: “Vă iubesc enorm și nu știți cât bine faceți voi prin dăruirea voastră și prin felul în care vă comportați cu bolnavii de SM. Prin voi se cunoaște mai mult despre această boală grea, despre această boală neînțeleasă. Vă mulțumesc!”

Așezate pe masă pe mai multe categorii, diplomele au început să fie împărțite rând pe rând. Au fost premiați cei mai responsabili voluntari, fotograful asociației, “Omul bun la toate”, juniorul și seniorul asociației sau voluntarul care s-a ocupat de promovare. Categoria cea mai importantă a fost “Voluntarul Anului”. Aici lupta a fost strânsă, iar primul loc a fost adjudecat de Corina-Andreea Muntean, absolventă de sociologie care a fost prezentă în toate activitățile Asociației și a reprezentat cu succes organizația la mai multe conferințe în țară. Locul al doilea a fost câștigat de un voluntar tânăr, cu multă dorință de implicare, coordonator pentru o perioadă de vreme al voluntarilor, Cristian Fleșeru, elev la Seminarul Teologic albaiulian. Tânăra voluntară, Bianca Lorena Moldovan, care abia a împlinit vârsta de 16 ani, a luat locul al treilea, dând dovadă de o implicare deosebită și de o responsabilitate remarcabilă demnă de un adult.

Cristian Dima, coordonator voluntari.

Articol preluat de pe pagina SPEROMAX Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea