Rămâi conectat

Curier Județean

Skirt Bike, în 27 august, la Alba Iulia. Tema din acest an este IA

Ziarul Unirea

Publicat

în

A patra ediție a evenimentului Skirt Bike va fi organizată în 27 august la Alba Iulia. Evenimentul va aduce și în acest an, zeci sau chiar sute de bicicliști, fete cochete în ținute chic și băieți cu stil.

Skirt Bike 2015037”Pe 27 august, Alba Iulia pedaleaza! Si nu oricum, ci cat mai chic! A patra editie a evenimentului Skirt Bike Alba Iulia vine in Cetatea Unirii. Iar pentru ca Alba Iulia este un oras in care se respira aerul istorieri si al culturii, tema din acest an este IA. Poarta o ie traditionala sau reinterpreteaza costumul popular dupa bunul tau plac! Desigur, si baietii sunt bineveniti! Anul acesta am pregatit multe multe surprize! Rezerva-ti numarul la parada: https://goo.gl/forms/ndiMgbzTWSLcxwXp1”, transmit organizatorii pe rețeaua socială Facebook.

Skirt Bike Alba Iulia promovează și susține ciclismul ca stil de viață, printr-un eveniment de anvergură accesibil publicului larg. Prin activitățile propuse, încurajează voluntariatul în rândul tinerilor, precum și promovarea unor politici privind sănătatea, sportul și recrearea în rândul tinerilor, a femeilor și mamelor, care constituie cel mai bun exemplu pentru copii lor și care au o capacitate de influență considerabilă în acțiunile întreprinse de aceștia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea