Rămâi conectat

Curier Județean

Skatepark-ul din Cetatea Alba Carolina se deschide, oficial, vineri. Investiția a depășit 600.000 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deschiderea oficială a skatepark-ului din Cetatea Alba Carolina are loc vineri, de la ora 11.00, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer.

Obiectivul de bază, skatepark-ul propriu-zis, se va desfășura pe o suprafață variat accidentată, terasată, cu plan înclinat având în dotare rampe și balustrade specifice pentru sportul cu role, skateboard sau biciclete. Față de cota accesului pietonal din latura de est a Cetății se vor înregistra diferențe de nivel de la 1,20 până la 2,50 metri.

Skatepark Alba Iulia01

Suprafața platformei Skatepark-ului este de 1868 mp, înglobând diverse structuri prefabricate, alei, gradene placate cu piatră, jardiniere, zone verzi, sistem de iluminat și mobilier urban.

Câştigătorul licitaţiei organizată pentru amenajarea acestui obiectiv situat pe contragarda bastionului Sfânta Elisabeta este – General Game, din Sântimbru, aparținând lui Mircea Sabău-Tătar.

Contractul semnat prevede lucrări de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie în valoare determinată de 2.814.136,15 lei (cu TVA) – o mare parte din sumele necesare pentru finalizarea skatepark-ului au fost obținute prin fonduri europene.

Faţă de cota accesului pietonal din latura de est a Cetăţii se vor înregistra diferenţe de nivel de la – 1,20m până la – 2,50m.

Contractul de execuţie a skatepark-ului din Cetatea Alba Carolina s-a semnat în 18 septembrie 2014. (D.S.)

Sursa foto Facebook Bastion Skatepark


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea