Rămâi conectat

Ştirea zilei

Situație îngrijorătoare în Alba. Câte locuri mai sunt în spitale și la ATI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situație îngrijorătoare în Alba. Câte locuri mai sunt în spitale și la ATI

În cadrul unei conferințe de presă, Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a declarat că situația locurilor la ATI este una îngrijorătoare, fiind disponibile doar 4 locuri la ATI.

„Avem disponibile, astăzi, 4 locuri ATI, libere, ATI și ATI pediatrie, avem 38 de cazuri pentru persoanele care își fac testul și trebuie să stea izolați în spital până la primirea rezultatului și 40 de locuri pentru bolnavii COVID cu forme ușoare și medii.

Avem în permanență legătură cu CNSU și DSU dacă este nevoie să tranferăm pacienți ATI în cadrul unui județ vecin. În ultimele trei săptămâni am transferat un singur pacient, în rest ne-am descurcat cu capacitatea pe care o avem în județul Alba.

Am discutat cu conducerea Spitalului Județean Alba și cu celelalte spitale unde tratăm bolnavii COVID, nu avem lipsă de medicamente COVID, au procedura în desfășurare și dacă se reduce stocul vom comanda medicamente pentru tratarea bolnavilor”, a declarat Nicolae Albu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea