Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Situație ciudată la Galda de Jos: O casă, afectată de incendiu a doua oară în ultimele trei zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii intervin duminică seara pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din satul Cetea, comuna Galda de Jos, unde în urmă cu trei zile interveniseră din nou pentru stingerea altor flăcări.

”Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere la un incendiu de casă în comuna Galda de Jos, satul Cetatea”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

De asemenea, ISU Alba precizează că se pare că este vorba de aceeași locuință afectată de un incendiu în data de 6 decembrie.

Instituția subliniază că e vorba de o informație preliminară.

UPDATE: Incendiul se manifesta pe aproximativ 15 mp in subsolul casei. Este localizat si se actioneaza pentru stingere. Casa nu era locuita.

Revenim cu detalii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea