Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Situaţia de la PDL Sebeş, la un pas de o rezolvare amiabilă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Nu cred că vrem să dăm afară pe cineva”  – declară senatorul Nicolae Dobra

    Situaţia de la organizaţia PDL Sebeş a cărei conducere a fost suspendată în decembrie ca urmare a unui scandal izbucnit între viceprimarul Adrian Bogdan, preşedinte al democrat-liberalilor din Sebeş, şi primarul Mugurel Sârbu, urmează să fie tranşată în zilele următoare, a anunţat senatorul PDL Nicolae Dobra în cadrul conferinţei PDL de vineri. Dobra a fost însărcinat de partid să stea de vorbă cu toţi factorii locali importanţi de acolo şi să vină cu concluzii – consilieri locali, membri ai Biroului Permanent Local suspendat. „Unii sunt de părere că ar trebui să aibă loc o împăcare, alţii spun că ar trebui să aibă loc excluderi, însă nu există încă o linie clară stabilită pentru că trebuie să găsim o idee comună. În principiu, toată lumea este de acord că organizaţia din Sebeş trebuie să atenueze toate neajunsurile care au rezultat în urma disputelor celor două persoane importante din Sebeş, să facă în aşa fel încât să câştige terenul pe care noi considerăm că l-am pierdut în această perioadă şi să câştigăm alegerile din noiembrie 2012. Acesta este scopul şi pe ideea aceasta am marşat. De aceea am discutat cu un număr mare de oameni”, a spus Nicolae Dobra.
„Nu cred că vrem să dăm afară pe cineva”, a precizat senatorul. Dobra a spus că într-o discuţie pe care a avut-o cu viceprimarul Adrian Bogdan, acesta i-ar fi confirmat faptul că vrea să se integreze în echipa partidului.
Conducerea PDL Alba a anunţat în 9 decembrie suspendarea conducerii PDL Sebeş şi anularea listei cu candidaturile stabilite în şedinţa Biroului Permanent Local din 28 noiembrie 2011. Potrivit acestora,viceprimarul Adrian Bogdan ar fi primit cele mai multe voturi ca şi candidat de primar la alegerile din 2012, în condiţiile în care liderii judeţeni ai partidului îl susţin în continuare pe Mugurel Sârbu. Conform unor sondaje interne acesta este preferatul sebeşenilor şi la alegerile din această toamnă.

Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea