Ziarul Unirea

Situaţia de la PDL Sebeş, la un pas de o rezolvare amiabilă

„Nu cred că vrem să dăm afară pe cineva”  – declară senatorul Nicolae Dobra

    Situaţia de la organizaţia PDL Sebeş a cărei conducere a fost suspendată în decembrie ca urmare a unui scandal izbucnit între viceprimarul Adrian Bogdan, preşedinte al democrat-liberalilor din Sebeş, şi primarul Mugurel Sârbu, urmează să fie tranşată în zilele următoare, a anunţat senatorul PDL Nicolae Dobra în cadrul conferinţei PDL de vineri. Dobra a fost însărcinat de partid să stea de vorbă cu toţi factorii locali importanţi de acolo şi să vină cu concluzii – consilieri locali, membri ai Biroului Permanent Local suspendat. „Unii sunt de părere că ar trebui să aibă loc o împăcare, alţii spun că ar trebui să aibă loc excluderi, însă nu există încă o linie clară stabilită pentru că trebuie să găsim o idee comună. În principiu, toată lumea este de acord că organizaţia din Sebeş trebuie să atenueze toate neajunsurile care au rezultat în urma disputelor celor două persoane importante din Sebeş, să facă în aşa fel încât să câştige terenul pe care noi considerăm că l-am pierdut în această perioadă şi să câştigăm alegerile din noiembrie 2012. Acesta este scopul şi pe ideea aceasta am marşat. De aceea am discutat cu un număr mare de oameni”, a spus Nicolae Dobra.
„Nu cred că vrem să dăm afară pe cineva”, a precizat senatorul. Dobra a spus că într-o discuţie pe care a avut-o cu viceprimarul Adrian Bogdan, acesta i-ar fi confirmat faptul că vrea să se integreze în echipa partidului.
Conducerea PDL Alba a anunţat în 9 decembrie suspendarea conducerii PDL Sebeş şi anularea listei cu candidaturile stabilite în şedinţa Biroului Permanent Local din 28 noiembrie 2011. Potrivit acestora,viceprimarul Adrian Bogdan ar fi primit cele mai multe voturi ca şi candidat de primar la alegerile din 2012, în condiţiile în care liderii judeţeni ai partidului îl susţin în continuare pe Mugurel Sârbu. Conform unor sondaje interne acesta este preferatul sebeşenilor şi la alegerile din această toamnă.

ELIT

Ioana PITICARIU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

16 Comentarii

ANI 13 ianuarie 2012 at 21:54

Tradatorilor ! ca alta denumire nu meritati a-ti tradat pe cei care v-au trimis in parlament votind legi impotriva poporului, zilele va sunt numarate. MINCINOSILOR.

gogu 13 ianuarie 2012 at 22:12

banditii isi uita vechile rivalitati in speranta ca mai prind un mandat in care sa jefuiasca in continuare. Ajunge, ati furat destul, e vremea schimbarii!!!

catalin 14 ianuarie 2012 at 0:41

Nu cred ca este loc de impacare la Sebeș! Cred că o să se aleaga prafu de PDL. Bravo dl. Sârbu l-ai ciuruit!!! Sper sa nu ii rupi de tot pe cei care au mai ramas. Se știe ca mai destept ca dl Sârbu nu exista…

Costel* 14 ianuarie 2012 at 9:01

Ma uit la poza si vad pe … trei doamne si toti trei … si sigur la toamna o sa scapam de ei. Dobra o sa o duca bine si de la toamna cu pensia lui de general de armata dar ce te faci cu Peres si Negrut ca ajung … someri … si vezi doamne creste numarul somerilor impotriva vointei Basescului.

... 14 ianuarie 2012 at 11:35

Dobra a candidat si (culmea) castigat in zona Aiud-Ocna Mures.
Numeni de atunci nu l-a vazut pe acest „ales”, macar o data, intr-o audienta in aceasta zona!

dorada 14 ianuarie 2012 at 11:23

Nu ca ar fi vorba de prostie! Cel putin unul dintre ei, daca nu doi, poate chiar trei, va ramane in parlament iar dumneavoastra domnule, cum s-ar spune, mancati jeleu de cacao cu polonicul. Pana si cei din opozitie au sondajele care arata ca PDL, in Alba bate la alegeri.Problema e interna: pe cine desemneaza candidat in colegiile sigure si cine merge sa se bata la greu.

ANI 14 ianuarie 2012 at 13:47

Parca sunteti batuti in cap cu totii voi nu vedeti statistica afisata privind intrebarea cu cine a-ti vota ? dupa mine niciodata 42 nu a fost mai mic decit 27 , poate dupa altii da asa cum au numarat voturile in parlament la votarea legii pensiilor.

dorada 14 ianuarie 2012 at 14:57

Naivi. Chiar credeti in acel 42, 27? Nu in sondaje se castiga alegerile ci la vot. Sociologia e grea, manipularea maselor are un rost, nucleele dure ale partidelor conteaza, unele stau relaxate crezand ca u castigat altele se mobilizeaza pentru ca si-au stabilit obiectivele si parcursul.

marius 14 ianuarie 2012 at 14:30

partid de lichele…bogad adrian,mihu catalin….ii cunoaste….

marius 14 ianuarie 2012 at 15:26

baaa va ia dracu ba..va dam foc ba..tine-ti minte

ANI 14 ianuarie 2012 at 19:56

Unde sunteti lacheilor iesiti in p-ta universitatii si stati de vorba cu protestatarii stati ascunsi? va e frica ?

dorada 15 ianuarie 2012 at 12:07

Lacheu sunteti dumneavoastra! Cei care au ales sa faca politica macar sunt cunoscuti, sunt la vedere. Dumneavoastra ce sunteti? Un postac anonim, las si prost crescut. Clamati cumva obiectivitatea? Dupa cum scrieti va asociez postacilor platiti de ceilalti care vor ciolanul. Gretos!!!

Corect 15 ianuarie 2012 at 12:41

dorada, cu toti suntem postaci anonimi, inclusiv tu esti un postac anonim si fiinca ne exprimam un punct de vedere, pe teme politice, fiecare facem politica, atat cat ne permite „cadrul”, asa cum si tu ti-ai exprimat un punct de vedere, spunand, printre altele, „cei care au ales sa faca politica macar…sunt la vedere…” Acum te contrazic, sunt si eu de acord cu comentariul lui ANI, finca „lacheii” (asa cum spune ANI) „politicienii” (asa cum sugerezi tu) nu prea erau „la vedere”… Si daca cineva a fost „las si prost crescut” cred ca a vazut o tara-ntreaga cine a fost, in zilele astea…”Ghici ghicitoarea mea” (am citat) oare cine a fost…!

... nu conteaza ... 14 ianuarie 2012 at 21:00

Tic Tac Tic Tac zilele PDL se pare ca sunt numarate in urma evenimentelor din ultimele zile… Tic Tac Tic Tac !

111 14 ianuarie 2012 at 21:04

Sper ca de data asta sa nu mai facem greseala pe care am facut-o in 1989 cand i-am „iertat” atat pe securisti cat si pe nomenclaturisti de bucurosi ce am fost ca am scapat de Ceausescu, ei s-au regrupat si ne-au tras-o timp de 22 de ani vanzand tara bucata cu bucata si exterminandu-ne unu cate unu. De data asta sper sa facem ceea ce trebuie si sa-i exterminam noi pe acesti tradatori de neam si tara !!!!

marin 17 ianuarie 2012 at 9:52

domn primar sa plece la gainile lui si sa ne lase in pace ca la primarie nu face nimic pentru comunitate ci doar in scop personal intalniri de afaceri in primarie,vizite in fiecare zi la ferma cu masina primariei etc

Comentariile sunt oprite