Rămâi conectat

Actualitate

Situația COVID-19 în SUA: Aproape 79.000 de decese și peste 1.300.000 de pacienți infectați cu noul coronavirus

Ziarul Unirea

Publicat

în

1.309.164 de cazuri au fost depistate în SUA, potrivit universităţii din Baltimore, americanii fiind cei mai afectați de pandemie, informează News.ro.

Statele Unite au înregistrat 1.568 de decese din cauza coronavirusului în 24 de ore, totalul victimelor fiind de 78.746, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins, informează AFP.

Guvernatorul statului New York Andrew Cuomo a semnalat pe Twitter sîmbătă decesul a „trei tineri newyorkezi”, la o dată care nu a fost precizată, de o boală inflamatorie cu simptome asemănătoare maladiei Kawasaki, probabil legată de Covid-19. „Deşi este rar, le cerem părinţilor să fie vigilenţi”, a scris el.

Potrivit mass-media americane, doi oficiali din domeniul sănătăţii publice au intrat în carantină după ce au fost în contact cu persoane contaminate: Robert Redfield, directorul Centrului de prevenţie al bolilor infecţioase (CDC), şi Anthony Fauci, epidemiologul care consiliază Casa Albă.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea