Rămâi conectat

Ştirea zilei

Site-ul unei întreprinderi sociale din Roşia Montană care realizează obiecte de îmbrăcăminte din lână, blocat din cauza unei postări pe Facebook a lui Dacian Cioloş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Site-ul unei întreprinderi sociale din Roşia Montană care realizează obiecte de îmbrăcăminte din lână a fost blocat cu o postare pe Facebook a lui Dacian Cioloş. Fostul premier a scris pe facebook o postare în care susține că i-a dat cadou ambasadoarei Suediei în România o pereche de şosete de lână confecţionate de femeile din Roşia Montană, a blocat site-ul de comenzi al întreprinderii sociale ”Made în Roşia Montană”. Mii de comenzi au fost primite, multe din străinătate, pe site-ul micii afaceri din celebra comună din Apuseni.

Cadoul fostului premier Dacian Cioloş a fost făcut în contexul în care Ambasada Suediei a postat, tot pe Facebook, un mesaj prin care promovează căciula purtată de acesta la protestul de duminică din Piaţa Victoriei. Cioloş a răspuns acestui mesaj şi a pus şi un link de pe site-ul madeinrosiamontana.ro, cu şosetele de lână pe care le-a făcut cadou ambasadoarei Suediei în România, Anneli Lindahl Kenny.

Postarea fostului premier s-a viralizat rapid, primind în 24 de ore peste 34.000 de aprecieri şi având mai mult de 2.600 de distribuiri pe Facebook. Inevitabil, site-ul întreprinderii sociale din Roşia Montană a fost luat cu asalt de clienţi, care au ”reuşit” să blocheze temporar accesul la acesta.

”Mulţumim frumos pentru testimonial, Dacian Cioloş! Sperăm că aţi trimis altă pereche de şosete de lână la Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest pentru că deja suntem SOLD OUT la şosete pe anul acesta. p.s. Ne-a picat magazinul online”, au scris, marţi după-amiază, administratorii paginii Made in Rosia Montana, care au distribuit postarea lui Dacian Cioloş.

Ulterior au revenit cu un alt mesaj: ”În urma unei postări a fostului prim-ministru, Dacian Cioloş, magazinul nostru online a fost accesat de mii de oameni, iar din această cauză site-ul ba pică, ba îşi revine. Am reuşit să găsim o soluţie pentru numărul foarte mare de persoane care îşi doresc şosete de lână, Made in Roşia Montană. Se pot pre-comanda cu livrare în ianuarie 2018”.

O pereche de astfel de şosete costă 75 RON (16 EUR).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea