Rămâi conectat

Politică Administrație

Simone Albani: „Florin Roman se va bate pentru Alba, cum s-a bătut Johannis pentru Sibiu!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

roman johannis helvigImediat sunt “europenele” duminică, pe 25 mai. Ştim că nu vine europarlamentarul ce l-om alege să ne vopsească gardul. Dar ne trebuie zecile de milioane de euro de la Bruxelles, cele care au schimbat multe în bine chiar la noi în Alba. Şi uite pentru asta aş vrea să trimit acolo unul care să vrea să facă ceva cu adevărat pentru judeţul nostru.
În privinţa asta este o singură şansă în 2014, ca loc pe listă – “eligibil” cum îi mai spune. Unul singur de-al nostru chiar poate ajunge să facă lucruri bune pentru Alba în Europa. Bine, el deja face, pentru că de la Consiliul Judeţean a bătut pentru judeţul Alba pe la uşi în ţări străine mai mult cât au făcut-o alţii în 20 de ani.
Omul de care zic este colegul şi prietenul meu Florin Roman, plin de energie cât alţi 3 la un loc. Şi nu o spun pentru că ne ştim, dar Florin umblă toată ziua de dimineaţă până seara pentru oamenii din Alba că nici nu apuci să mai stai la o vorbă cu el. Nu ştiu cât alerga Johannis pentru Sibiu până să ajungă să aibă rezultatele de acolo, dar sunt sigur că Florin al nostru e cel puţin la acelaşi nivel. Iar în final şi când o să tragem linie vom culege aceleaşi roade. Zilele trecute i-am văzut din nou împreună pe Florin şi Johannis, la un eveniment PNL în Alba. Pot să o spun cu certitudine, sunt din acelaşi aluat şi au o ambiţie cât carul.
Mai sunt şi alţii pe lista PNL înainte de Florin Roman, dar sunt nume bune, cu experienţă şi recunoaştere în Europa. Mă simt chiar mândru să-l văd pe unul de-al nostru pe lista Partidului Naţional Liberal alături de nume ca Adina Vălean, Eduard Hellvig sau Renate Weber. Asta înseamnă că suntem acolo în top şi are cine să vorbească pentru noi.
Unii care se trezesc de obicei cam pe când Florin Roman a terminat deja jumate de zi de muncă se găsesc să îl înjure prin ziare. Atâta ştiu să facă în viaţă. Aşa cum beţivul ţipă la omul care îşi face casă. Şi poate cea mai urătă vorbă despre el a fost că a vrut să plece la Bucureşti pentru nu ştiu ce interese. Ei bine, trebuie să vă spun că n-am văzut om mai dornic să vrea să facă ceva pentru Alba, să fie între ai lui, să ştie că ai lui oameni din Alba o duc bine.
Pentru că mai facem şi politică, ajung şi la chestiunea cu PNL şi dreapta, pentru că suntem împreună de aceeaşi parte a baricadei. Eu, Florin Roman şi colegii din PNL avem un crez: că PNL şi dreapta vor aduce bunăstare în România. Nu există altă cale. Da, ştiu, a trebuit pentru interese mai mari pentru ţară să fim 2 ani lângă pesedişti, dar ne-a ajuns! N-au înţeles nimic domnii din PSD şi acum vor să pună mâna pe toată România, să fure. Azi e momentul să dăm nu doar un vot pentru Florin Roman, ci şi pentru PNL pentru a opri guvernarea roşie care vrea să pună mâna pe ţară. Comuniştii furau pâmnturile şi fabricile, urmaşii lor din PSD vor să ne facă la fel. Cu atât mai mult nu vrem să îi vedem mergând să vorbească în numele nostru la Bruxelles.
Mă duc la vot pe 25 mai pentru că vreau la conducere oameni tineri şi cu gândire nouă, scoasă din tiparele roşii. Vreau ca un om din Alba să meargă pentru noi în Europa, unde se decid 80% din legile noastre. Voi fi alături de Florin Roman şi PNL. Hai şi tu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească Pe ordinea de zi a ședinței consiliului local din Alba Iulia din 29 aprilie se află și un proiect privind indexarea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor. Acestea vor fi majorate cu 10,4%, rata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea