Rămâi conectat

Ştirea zilei

Simona Halep își pierde beneficiile pe care le avea în România: Sportiva a fost exclusă din lotul național

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Simona Halep își pierde beneficiile pe care le avea în România: Sportiva a fost exclusă din lotul național

După ce a fost testată pozitiv cu roxadustat, la US Open, fiind suspendată provizoriu, Simona Halep mai primește o lovitură.

Jucătoarea de tenis a fost exclusă din lotul național și pierde toate facilitățile pe care le avea. Mai precis, jucătoarele din lotul național pot folosi gratuit facilitățile de la Centrul Național de Tenis și de la Izvorani, iar Simiona Halep a pierdut aceste beneficii.

Antrenorul federal Gabriel Moraru a explicat cum se realizează selecția înaintea fiecărui sezon și motivele pentru care o sportivă poate fi exclusă din lot: „În lotul național pe care îl întocmim la federație se regăsesc jucătoarele clasate între locurile 1 WTA și 200 WTA. Ele intră automat și asta înseamnă că pot folosi gratuit facilitățile de la Centrul Național de Tenis și de la Izvorani. Lotul de senioare se întocmește pe baza clasamentului WTA.

Dintre jucătoarele din lotul național, sunt selectate pentru Fed Cup cele mai în formă. Iar dacă este nevoie, se pot lua jucătoare și din lotul de tineret. Noi nu scoatem pe nimeni din lot decât dacă se accidentează sau face ceva disciplinar”.

 

sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea