Rămâi conectat

Ştirea zilei

Simfonia Focului la Alba Iulia – pirotehniștii de la Pyro Events Team România au fost declarați în unanimitate ”Stăpânii focului de artificii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pyro EventsPyro Events Team este echipa câștigătoare a Festivalului ”Simfonia Focului”, prima competiție din România care și-a propus să pună față în față cei mai buni pirotehniști din Europa, eveniment desfășurat în acest week-end în Alba Iulia. Echipa din România a făcut față atât exigențelor juriului, cât și ale spectatorilor care, în urma voturilor i-au încredințat premiul pentru popularitate.

Timp de trei zile publicul prezent în Piața Cetății a putut să urmărească spectaculoasele reprezentații ale unora dintre cele mai importante companii de artă pirotehnică din Europa: Enigma Fireworks din Bulgaria (foto stanga jos), RG Lider Bialystok din Polonia (foto dreapta jos) și Pyro Events Team – Fireworks Design din Braşov (foto stânga sus). O avalanșă de lumini, efecte pirotehnice ieșite din comun şi o coloană sonoră plină de emoție – acestea au fost ingredientele care au cucerit atât juriul, cât și miile de spectatori.

pirotehnisti bulgaria si polonia

Din punctul de vedere al specialiștilor, dar și în urma voturilor acordate prin SMS, la finalul competiției clasamentul arată astfel: Locul I – Pyro Events Team (496 de SMS-uri), Locul II – Enigma Fireworks (363 de SMS-uri) și Locul III – RG Lider Bialystok (221 de SMS-uri).

Tot la capitolul câștigători ar trebui să-i trecem și pe organizatorii festivalului – echipa de la Primăria Alba Iulia – pentru că, încă o dată, au reușit să aducă în inima cetății un eveniment realizat în premieră în România.

Festivalul – concurs ”Simfonia Focului” – o competiție plină de lumină și culoare,  dorește să devină, în scurt timp, cel mai important show de acest tip din Europa Centrală și să atragă un număr cât mai mare de spectatori și turiști și, dacă este să ascultăm glasul publicului, primul pas spre această țintă a fost, fără îndoială, deja făcut!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea