Rămâi conectat

Actualitate

SIE recrutează spioni, ofițeri specialiști în limbi străine și IT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul de Informaţii Externe demarează, din 2 aprilie, un proces de selecţie pentru ocuparea a 40 de posturi de ofiţeri operativi, 15 posturi de ofiţeri specialişti limbi străine şi 30 posturi de ofiţeri specialişti IT.

Dosarele se vor putea depune electronic, în intervalul 2 aprilie – 30 aprilie, pe site-ul SIE.

Conform unui anunţ postat pe site-ul Serviciului, candidaţii eligibili vor participa, în Bucureşti, la interviuri şi diferite etape de evaluare (psihologică, profesională/ aptitudinală, medicală), de testare a cunoştinţelor de cultură generală şi a limbii străine cunoscute.

Având în vedere specificul instituţiei, pentru candidaţii declaraţi admişi, încadrarea este condiţionată de obţinerea avizului pentru acces la informaţii clasificate.
Detaliile ofertelor, cerinţelor pentru recrutare şi conţinutului dosarelor de candidatură sunt postate pe site-ul SIE.

Pentru domeniul operativ, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată sau de ciclul II Bologna, cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00;
să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională la nivel minim B1 superior;să aibă vârsta de maxim 35 ani.

Pentru posturile de specialişti în limbi străine, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de profil minim ciclul I Bologna (cei care au absolvit doar studii de licenţă au obligaţia de a parcurge ulterior un program de master), cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00; să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională la nivel minim C1 şi una la nivel minim B2 superior- constituie un avantaj cunoaşterea limbilor rare, să aibă vârsta de maxim 35 de ani.

Pentru posturile de specialişti IT candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de profil minim ciclul I Bologna (cei care au absolvit doar studii de licenţă au obligaţia de a parcurge ulterior un program de master), cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00- constituie un avantaj certificările recunoscute în plan internaţional şi stagiile de practică desfăşurate în companiile de profil, să aibă vârsta de maxim 35 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea