Rămâi conectat

Sport

Și CSU Alba Iulia atacă promovarea în Liga 2: Alin Minteuan – antrenor, Aurelian Băbuțan – director sportiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

ȘI CSU Alba Iulia are planuri serioase în următoarea ediție a eșalonului terț, formația din Cetatea Marii Uniri intenționând să atace, aidoma concitadinei CSM Unirea Alba Iulia, promovarea în Liga 2.

Gruparea universitară a trecut în această vară prin modificări majore în toata palierele. Astfel a fost instalat ca antrneor principal Alin Minteuan, iar funcția de director sportiv va fi ocupată de Aurelian Băbuțan, fost în ultimii doi ani la Gloria Bistrița-Năsăud, care însă a ratat accederea în eșalonul superior. Formația albaiuliană a făcut anunțul oficial în aceste zile.

„Alb-albaștrii” au realizat o mutare importantă prin aducerea lui Băbuțan, un „om de fotbal” influent. Acesta are 53 de ani, a activat în Liga 1 și a  ocupat în carieră funcții de team manager, director sportiv, director general, manager și președinte la Universitatea Cluj, FC Brașov, Concordia Chiajna, Steaua București, FCM Târgu Mureș Săgeata Năvodari, Poli Timișoara, Gloria Progresul Bistrița, CSM Sighetu Marmației și SC Oțelul Galați.

CSU Alba Iulia are reunirea în 15 iulie și pregătește o serie de transferuri de marcă, un nume fiind acela al atacantului Banyoi (24 de ani, ex-Gloria), precum și al altor jucători de la SCM Zalău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Campionatul Munților Apuseni 2024, ediția a 13-a, cu 13 comune la start | S-au stabilit grupele, primele meciuri în 13 și 14 iulie

Dan HENEGAR

Publicat

în

La a 13-a ediție a Campionatului Munților Apuseni, în 2024, reprezentantele a 13 comune vor lua startul (la fel ca anul trecut), înaintea stabilirii grupelor formațiile fiind repartizate în 3 urne valorice. Competiția este organizată de AJF Alba în colaborare cu Consiliul Județean Alba Prima faza a grupelor se dispută în 13/14 iulie, participantele jucând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea