Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a făcut dreptate singur iar acum este cercetat penal – un tânăr din Cib a snopit în bătaie un bărbat pe care îl bănuia de furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată, luni seara, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Cib, comuna Almaşu Mare, a fost victima unei agresiuni.

ambulantaDin primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că între victimă şi P.N.A., de 29 de ani, din aceeaşi localitate, a avut loc un conflict în timpul căruia i-au fost aplicate mai multe lovituri, cu pumnii şi picioarele.

Potrivit localnicilor, se pare că bărbatul bătut lucra ca zilier pentru agresor. Acesta îl bănuia de comiterea mai multor furturi și a decis să-i administreze o ”corecție”.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe contuzii şi traumatisme abdominale şi toracice şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate faţă de P.N.A. sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea