Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a aruncat tovarăşul de pahar în râul Ampoi şi i-a sustras banii – Un tânăr din Alba Iulia riscă să fie cercetat penal pentru tâlhărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia riscă să fie cercetat penal, fiind suspectat că şi-a aruncat tovarăşul de pahar în râul Ampoi şi i-a sustras banii. Cazul a fost constatat de un echipaj de jandarmerie, iar cercetările sunt continuate de poliţişti.

jandarmi - agresiuneIncidentul a fost semnalat prin apel la 112, miercuri, 16 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi l-a identificat pe apelant în faţa unui bar situat Bulevardul Victoriei din municipiul Alba Iulia. Extrem de agitat şi tulburat, acesta a relatat jandarmilor că, după ce a consumat băuturi alcoolice în compania unui prieten, pe terasa unui local situat pe malul râului Ampoi, pe fondul unui conflict spontan, a fost îmbrâncit în râul care tranzitează municipiul reşedinţă de judeţ. Mai mult, spunea acesta, i-a fost sustrasă din buzunar o sumă de bani.

Imediat jandarmii au plecat în căutarea presupusului agresor şi au reuşit în scurt timp să-l depisteze într-un bar situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitate. Este vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Alba Iulia care, întrebat asupra comportamentului său, a admis că şi-a îmbrâncit prietenul în râul amintit şi şi-a justificat gestul prin acea că victima i-ar fi făcut avansuri.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâhărie, în conformitate cu normele de procedură penală, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea