Și-a aruncat tovarăşul de pahar în râul Ampoi şi i-a sustras banii – Un tânăr din Alba Iulia riscă să fie cercetat penal pentru tâlhărie

Un bărbat din Alba Iulia riscă să fie cercetat penal, fiind suspectat că şi-a aruncat tovarăşul de pahar în râul Ampoi şi i-a sustras banii. Cazul a fost constatat de un echipaj de jandarmerie, iar cercetările sunt continuate de poliţişti.

jandarmi - agresiuneIncidentul a fost semnalat prin apel la 112, miercuri, 16 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi l-a identificat pe apelant în faţa unui bar situat Bulevardul Victoriei din municipiul Alba Iulia. Extrem de agitat şi tulburat, acesta a relatat jandarmilor că, după ce a consumat băuturi alcoolice în compania unui prieten, pe terasa unui local situat pe malul râului Ampoi, pe fondul unui conflict spontan, a fost îmbrâncit în râul care tranzitează municipiul reşedinţă de judeţ. Mai mult, spunea acesta, i-a fost sustrasă din buzunar o sumă de bani.

Imediat jandarmii au plecat în căutarea presupusului agresor şi au reuşit în scurt timp să-l depisteze într-un bar situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitate. Este vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Alba Iulia care, întrebat asupra comportamentului său, a admis că şi-a îmbrâncit prietenul în râul amintit şi şi-a justificat gestul prin acea că victima i-ar fi făcut avansuri.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâhărie, în conformitate cu normele de procedură penală, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...