Și-a amenințat cu MOARTEA soția: Bărbat din Sântimbru, REȚINUT de polițiști după ce a încălcat ordinul provizoriu de protecție emis

Un bărbat din Sântimbru, a fost REȚINUT de polițiști. A încălcat ordinul provizoriu de protecție emis după ce și-a amenințat cu moartea soția.

Un bărbat din comuna Sântimbru a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul provizoriu de protecție emis împotriva sa. Acesta și-a amenințat cu moartea soția și a fost îndepărtat din locuință însă nu a respectat interdicțiile stabilite de polițiști.

ELIT

 La data de 20 mai 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați de către o femeie din comună, cu privire la faptul că a fost amenințată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în seara zilei de 19 mai 2020, în timp ce se afla la domiciliu, femeia, în vârstă de 39 de ani, ar fi fost amenințată, cu moartea, de către soțul său, care ar fi folosit un cuțit.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție. Totodată, față de bărbatul în vârstă de 42 de ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În baza ordinului provizoriu de protecție, acesta a fost evacuat din locuință însă, în după amiaza zilei de 20 mai, a încălcat obligațiile stabilite și s-a întors la domiciliu.

Polițiștii i-au întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu și l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...