Rămâi conectat

Ştirea zilei

Și-a amenințat cu MOARTEA soția: Bărbat din Sântimbru, REȚINUT de polițiști după ce a încălcat ordinul provizoriu de protecție emis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Sântimbru, a fost REȚINUT de polițiști. A încălcat ordinul provizoriu de protecție emis după ce și-a amenințat cu moartea soția.

Un bărbat din comuna Sântimbru a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul provizoriu de protecție emis împotriva sa. Acesta și-a amenințat cu moartea soția și a fost îndepărtat din locuință însă nu a respectat interdicțiile stabilite de polițiști.

 La data de 20 mai 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați de către o femeie din comună, cu privire la faptul că a fost amenințată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în seara zilei de 19 mai 2020, în timp ce se afla la domiciliu, femeia, în vârstă de 39 de ani, ar fi fost amenințată, cu moartea, de către soțul său, care ar fi folosit un cuțit.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție. Totodată, față de bărbatul în vârstă de 42 de ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În baza ordinului provizoriu de protecție, acesta a fost evacuat din locuință însă, în după amiaza zilei de 20 mai, a încălcat obligațiile stabilite și s-a întors la domiciliu.

Polițiștii i-au întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu și l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea