Și-a agresat tatăl și și-a amenințat mama: Dosar penal și ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Galda de Jos

Unui bărbat din Galda de Jos s-a emis un ordin de protecție provizoriu și dosar penal, de către Poliția Rurală Galda de Jos, pentru că acesta și-a agresat tatăl și și-a amenințat mama.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat tatăl și și-a amenințat mama. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

ELIT

La data de 07 iunie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 63 de ani, din localitatea Lupseni, cu privire la faptul că fiul ei, un bărbat de 44 de ani, a amenințat-o cu acte de violență, iar pe tatăl lui l-a lovit.

În urma interpretării formularului de evaluare a riscului, a rezultat necesitatea emiterii, față de agresor, a unui ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să nu se apropie de părinți.

De asemenea, pe numele său, a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...