Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Cugir. A decedat în timpul unei mese cu prietenii la restaurant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, după-amiază, un bărbat din Cugir în vârstă de 58 de ani, angajat la secția Utilități (Mecanic Șef) de la S.C. Uzina Mecanică Cugir și-a găsit sfârșitul într-un mod cât se poate de ciudat. În timp ce participa la o masă organizată la un local din oraș cu prilejul rămânerii în concediu de odihnă, alături de mai mulți colegi și prieteni, lui S. S. i s-a făcut rău și a decedat pe loc.

Potrivit martorilor, victima se afla la masă, iar în moment în care a înghițit o bucată de carne, i s-a făcut rău. Văzând că nu mai poate să respire, colegii au sunat la Ambulanță dar, personalul medical sosit la fața locului, în ciuda procedurilor de resuscitare nu au mai putut să facă nimic, decât să constate decesul bărbatului.

Cauza morții, potrivit medicului de gardă a fost cauzată de un stop cardio – respirator, deși victima nu era cunoscută cu antecedente de sănătate.

Mai există și o ipoteză susținută de unii dintre colegi și anume aceea că omul s-ar fi înecat cu bucata de carne, aceasta, îndeajuns de mare ar fi ajuns în trahee, blocându-i complet căile respiratorii și provocându-i asfixia mecanică.

Decesul bărbatului a creat o mare durere în rândul familiei, prietenilor și colegilor, lăsând un gol imens în urma sa. Sabin era cunoscut ca un om de o aleasă calitate umană, un meseriaș de excepție la locul de muncă pe care nimeni nu-l va putea înlocui. Dumnezeu să-l ierte!

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea