// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sesiune extraordinară a Senatului: Sunt dezbătute modificările Codului penal

Sesiune extraordinară a Senatului, în calitate de primă cameră sesizată: este dezbătută propunerea legislativă de modificare a Codului penal. Actul normativ a primit raport favorabil din partea Comisiei speciale pentru legile justiţiei.

Cel mai probabil, proiectul de lege va trece fără probleme, pentru că are susținerea coaliției majoritare, iar la sfârșitul acestei săptămâni va ajunge în Camera Deputaților, care este for decizional.

Ieri, Comisia Iordache a redefinit abuzul în serviciu și a restrâns semnificativ aria celor care pot fi acuzați de această infracțiune.

Un funcționar public va putea fi condamnat doar dacă obține foloase pentru sine sau pentru rudele de până la gradul al doilea.

Definiția a fost propusă de PSD și contestată vehement, dar fără succes de PNL și USR.

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la Sesiune extraordinară a Senatului: Sunt dezbătute modificările Codului penal

 1. Kamikaze 03.07.2018 la 19:08

  Nicolicea, un repetent cu dreptul făcut la 50 de ani, la Spiru. Asta vă face legile!

 2. phobos 03.07.2018 la 23:24

  In timpul asta, romanii cocalarizati stau si-si beau ficatii cu bautura dubioasa in toate satele si orasele Romaniei, belind ochii la mizeria numita “fotbal” iar femeile si ele cocalarizate pierd vremea in fata tv-ului!

  Un om destept a zis bine: Romanul gandeste cu burdihanul! Cat timp are laturi sa-l umple nu-l intereseaza mizeria in care se scalda!

 3. marius 04.07.2018 la 6:38

  Camikaze si intarziatii mintali din cel de Al Doilea Razboi Mondial. Multi au fost, putini au scapat.
  Succes in urmatoarea actiune.

  • 'Kamikaze' 04.07.2018 la 16:53

   Revista Kamikaze, revista pamflet. Săptămânal scăpat de sub control. Fără moguli. Din 2010. Conținutul acestui site nu a fost cenzurat înainte de publicare. Facem precizarea(aviz pt @marius) că în timpul redactării materialelor apărute aici nici un animal nu a fost maltratat, rănit sau afectat emoțional.

 4. Avertisment Comisia Europeana: 04.07.2018 la 18:32

  “Urmărim cu atenție reforma sistemului judiciar din România. Vom examina textele finale ale legii și compatibilitatea cu legislația europeană. Ca un garant al tratatelor internaționale, nu vom ezita să luăm toate măsurile necesare pentru respectarea lor!”