Rămâi conectat

Curier Județean

Serviciul Public pentru Administrarea Patrimoniului Sebeș preia administrarea cimitirului municipal. Hotărârea, aprobată de consilierii locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 9 aprilie 2021, Serviciul Public pentru Administrarea Patrimoniului Sebeș a preluat administrarea cimitirului municipal. În acest sens, a fost adoptată hotărârea cu nr. 88/2021, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Sebeș, aferentă lunii martie. Taxele practicate sunt cele prevăzute în hotărârea nr. 92/2006.

SPAP Sebeș are sediul în Municipiul Sebeș, pe strada Viilor, nr. 28. Numărul de telefon pus la dispoziție de noul administrator al cimitirului este: 0751-291953.

Art1. Se aprobă preluarea activităţii de administrare a Cimitirului Municipal Sebeş de la I.F, Cuteanu M. Veronica şi darea acesteia în administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeş.

Art2. Odată cu preluarea activităţii de administrare a Cimitirului Municipal Sebeş se vor prelua şi bunurile de retur edificate pe terenul concesionat, respectiv capelă, alei.

Art3. Preluarea activităţii şi a bunurilor de retur, din administrarea I.F. Cuteanu M. Veronica şi darea în administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeş, se va face pe bază de proces verbal de predare – primire.

Art4. Se aprobă ca activitatea de administrare a Cimitirului Municipal Sebeş să se realizeze în mod provizoriu, sub forma gestiunii directe de către Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeş, până la aprobarea studiului de fundamentare, finalizarea procedurii de atribuire şi încheierea contractului de concesionare a activităţii sau, după caz, de delegare a gestiunii.

Art5. Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeş va desfăşura activitatea de administrare a Cimitirului Municipal Sebeş în conformitate cu Regulamentul de organizare şi funcţionare al S.P.A.P. aprobat prin H.C.L. nr, 127/2017, cu modificările şi completările ulterioare, cu Regulamentul de organizare şi funcţionare a cimitirului aprobat prin HCL nr. 86/1999, cu modificările şi completările ulterioare şi cu prevederile legale în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea