Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Servicii de organizare pentru competiția Alba Iulia City Race 2023: Primăria a lansat achiziția publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Servicii de organizare pentru competiția Alba Iulia City Race 2023: Primăria a lansat achiziția publică

Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat o achiziție publică pentru servicii de organizare a evenimentelor sportive pentru derularea competiției de atletism „Alba Iulia City Race”.

Municipiul Alba Iulia este interesat să încheie un contract pentru servicii de organizare a evenimentelor sportive pentru derularea în perioada 29-30.09.2023 a Alba Iulia City Race. Contractul de achiziţie publică va fi încheiat până la 31.08.2023.

Serviciile vor fi comandate în funcţie de necesar şi bugetul alocat. Preţurile din oferta financiară vor fi exprimate în lei, fără TVA cu maxim 2 zecimale.

Urmare a succesului înregistrat în mod constant Alba Iulia City Race a fost integrat în programul de evenimente anual datorită potenţialului său şi atractivităţii în rândul tinerilor, respectiv prin obiectivul său de promovare a sportului de masă.

Proiectul îşi propune organizarea unui eveniment atletic de anvergură internaţională cuprinzând trei curse atletice, cu start în bloc care combină alergarea pe şosea cu alergarea în teren variat. Participanţii se vor putea înscrie la una dintre cele 5 curse programate în cadrul acestui eveniment, respectiv Semimaraton 21 km. Cros 10km, Cros 5km, Cursa Cetăţii-Family Run şi Kids Run.

Proiectul a fost astfel conceput pentru a atrage un număr cât mai mare de oameni în Alba Iulia pe de o parte, cât şi pentru a atrage un număr cât mai mare de practicanţi ai sportului în aer liber şi pentru stabilirea unei cooperări între atleţi, autorităţi publice locale, media, sponsori în vederea promovării unui stil de viaţă sănătos, pe de altă parte. Cursa se adresează în principal sportivilor din România, indiferent de vârstă, dar şi participărilor internaţionale.

Implicarea Primăriei municipiului Alba Iulia:

– va asigura bugetul în limita a până la 40.000,00 lei pentru organizarea evenimentului sportiv, inclusiv asigurarea tuturor elementelor de logistică, premii, impozite şi taxe aferente premiilor acordate, mijloace şi măsuri de promovare a evenimentului:
– va asigura alimentarea cu energie electrică în zona de Start/Finish a competiţiilor în Cetatea Alba Carolina:
– va asigura prezenţa unui echipaj de Poliţie Locală pe perioada desfăşurării evenimentului şi prezenţa unui echipaj pentru asistenţă medicală de urgenţă:
– va asigura spaţii pentru afişaj/promovare în Municipiul Alba Iulia.

Activităţi promoţionale care vor fi desfăşurate

Pre-eveniment:
– promovare pe pagina competiţiei şi realizare eveniment facebook:
– promovare pe grupurile şi platformele dedicate sportului (atletismului) din ţară şi străinătate:
– realizarea graficii evenimentului şi a materialelor promoţionale şi măsurilor de promovare pentru eveniment.

Post-eveniment:
– realizarea albumelor foto şi video-edit de la eveniment, punerea acestora la dispoziţie pentru a fi folosite în scopuri de promovare:
– prezentarea albumelor foto şi video-edit-urilor pe pagina proprie de facebook şi promovarea acestora pe platforme social-media.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea