Rămâi conectat

Ştirea zilei

Servicii de consultanță și elaborare e documentației pentru eficientizarea energetică a șase clădiri din Alba Iulia: Achiziția publică, lansată de către primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pimăria Municipiului Alba Iulia intenționează achiziția unor servicii de consultanţă în eficienţă energetică şi servicii de elaborare a documentaţiei tehnico-economice – faza documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii (DALI) în cadrul proiectului Soluţii de eficienţă energetică prin surse regenerabile pentru 6 clădiri publice ale Municipiului Alba Iulia.

Cele șase imobile:
  • Sediul actual al primăriei;
  • Colegiul Horea Cloşca şi Crişan;
  • Şcoala Mihai Eminescu;
  • Şcoala Avram lancu;
  • Şcoala 6 Ion Agarbiceanu;
  • Colegiul Tehnic Apulum.
Obiectivele investiţiei
Obiectivele ce urmează a fi atinse prin realizarea investiţiei se împart în trei categorii principale:
Reducerea consumurilor de energie electrică

În urma realizării investiţiei se preconizează reducerea consumurilor de energie electrică produse din surse de combustibil fosil şi implicit reducerea costurilor cu energia preluată din sistemul de distribuţie a energiei electrice.

Conştientizarea activă a publicului

Conştientizarea activă a publicului se va face prin diseminare, afişare şi publicitate cu privire la condiţiile de funcţionare a sistemelor şi a rezultatelor producerii şi utilizării de enegie electrică din surse regenerabile de energie primară.

Realizarea unor modele energetice de bună practică

În urma implementării şi monitorizării sistemului de producere a energiei electrice cu panouri fotovoltaice se preconizează realizarea unor modele energetice fezabile, prin care să poată fi elaborate proceduri de bună practică pentru dimensionarea, proiectarea şi exploatarea unor sisteme de producere energie electrică din susrse regenerabile de energie precum şi pentru elaborarea unor rapoarte energetice care să servească la replicarea soluţiilor specifice la nivell altor clădiri publice din Municipiul Alba Iulia.

Valoare estimată achiziţie, fără TVA, este de 130.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea