Ziarul Unirea

Seria minorelor dispărute de acasă continuă în Alba: O fată de 13 ani din Șibot a plecat marți de la domiciliu şi nu a mai revenit

Seria minorelor dispărute de acasă continuă în Alba: O fată de 13 ani din Șibot a plecat marți de la domiciliu şi nu a mai revenit

Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

ELIT

În dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa BARSONY MIOARA ROXANA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei sunt următoarele:

  • înălţime 1,65 m,
  • greutate 50 kg, păr șaten, lung, ochi căprui;

La data plecării, aceasta purta blugi albaștri și pantofi sport de culoare roz.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

dolfi 8 august 2019 at 13:21

Educație secsuală in școli nu! ca poate invață să facă secs. Lasă că învață singuri de pe internet.
Noroc cu smartfoanele care ii ajută să „socializeze” si emisiunile de prost gust care le implantează in mințile lor tinere mizerie!!!
Când le urlă hormonii în cap își iau tălpășița și ajung la produs in marile orașe ale lumii sau sclavi pe te miri ce plantații (la propriu)….
Suntem creștini de 2000 de ani, capul plecat sabia nu-l taie! Să găndească alții pentru noi și copii noștri!

Matrix 8 august 2019 at 13:44

Deja e sport national!

Comentariile sunt oprite