Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Serbarea florilor de mai” la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Căminul pentru persoane vârstnice din subordinea Consiliului local al municipiului Alba Iulia va avea loc, astăzi, 26 mai 2015, începând cu ora 11.00, “Serbarea florilor de mai”.

serbare de craciun la caminul pentru varstnici din alba iulia56Vârstnicii din cămin vor avea parte de un program de cântece şi poezii susţinut de grupul literar-artistic “Optimiştii” al Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia şi se vor bucura de vizita Ansamblului “60 Plus” din Alba Iulia care va prezenta un program de cântece populare.

Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare şi petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia”, precizează Corina Bedelean, directorul instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea