Seratele Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga”, în 2 martie, la Alba Iulia

Îmbogățirea vieții culturale a județului Alba și necesitatea  diversificării ofertei culturale la cererea membrilor comunității sunt două dintre principalele obiective care au stat în atenția Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Urmare a acestui fapt, începând cu finalul anului trecut, s-a dezvoltat un prolific parteneriat al bibliotecii județene cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena” din Oarța de Sus, județul Maramureș. Parteneriatul prevede ca biblioteca să găzduiască în fiecare lună câte o activitate ce va aduce în atenția publicului interesat dezbaterea unor teme de interes major pentru comunitate, dezbateri moderate de fiecare dată de către părintele Pimen din Oarța de Sus și de către Cristina Alba, președinta asociației.

Ediția lunii martie a Seratelor Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc vineri 2 martie 2018 începând cu orele 19:00 la Sala de lectură a bibliotecii. Tema propusă pentru dezbaterea este Singurătatea. Toți cei interesați de această temă sunt așteptați la întâlnirea cu părintele Pimen dar și cu alte persoane interesate de acest fenomen ce tinde să se generalizeze și să devină o tară a societății actuale. Singurătatea ca fenomen al societății sau însingurarea membrilor comunității, aspectele laice sau religioase legate de acest fenomen sunt tot atâtea probleme la care cei prezenți vor încerca să ofere răspunsuri sau să găsească explicații

Proiectul face parte din Programul 7ADMINISTRAȚIA FUNCȚIONALĂ/7.5 Parteneriate  și este rodul unei colaborări între  o instituție publică de cultură – Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și o entitate culturală a societății civile – Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...