Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sens giratoriu la ieșire din parcarea centrului comercial Alba Mall din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou sens giratoriu va fi construit în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu, la ieșire din parcarea centrului comercial Alba Mall, a spus, marți, primarul Mircea Hava, în ultima ședință a Consiliului local din 2015.

Alba Mall02

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Declarația a fost făcută la dezbaterea proiectului de hotărâre privind ”studiul de trafic și circulație aferent Planului Urbanistic General al municipiului Alba Iulia, reactualizat”.

Consilierul Ioan Bogățan a afirmat că servește cafeaua în fiecare zi la Alba Mall și iese cu dificultate din parcare, iar un giratoriu ar fi oportun. Imediat după, un alt consilier a replicat, ”PDL-ul face zilnic ședință acolo?”, fiind corectat, de un alt ales local, care a precizat că acum e vorba doar de PNL.

Ioan Bogățan a propus construirea unui giratoriu și pe DN1, la Oarda, în zona benzinăriei Petrom, unde, de altfel, s-au produs multe accidente. Mircea Hava i-a răspuns că acolo e o problemă deoarece ”drumul nu e al nostru”, fiind un drum național.

La Alba Iulia, în ultimii ani, au fost construite mai mult de 10 giratorii și alte trei urmează să fie amenajate: la intersecția Bd. Revoluției 1989 cu str. Calea Moților (în zona Stadionului Municipal), intersecția Bd. Încoronării cu str. O Goga (în zona Cimitirului Eroilor) și intersecția Bd. Încoronării cu Bd. Ferdinand (în zona gării), ele fiind prevăzute într-un contract încheiat între Primăria Alba Iulia și Firma Elis Pavaje.

Sensul giratoriu care a stârnit cele mai multe controverse este cel de la magazinul Unirea, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Calea Moților, după ce două autoturisme au ricoșat în sediul unei bănci în urma unei ciocniri violente. Ambii șoferi ar fi primit, la semafor, culoarea verde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea