Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier spectaculos în centrul municipiului Alba Iulia – După o coliziune în sensul giratoriu, două autoturisme au făcut zob geamurile unei bănci din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident spectaculos s-a produs, luni seara, în centrul municipiului Alba Iulia. Este vorba despre o coliziune între două mașini, în sensul giratoriu. În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în imobilul în care își are sediul Banca Raiffeisen.

accident centru016

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că este vorba de neacordare de prioritate din partea unuia dintre șoferi, care a declarat că a fost indus in eroare de semafor.

UPDATE: Din declarațiile martorilor care au asistat la evenimentul rutier, se pare că cei doi șoferi sunt primele ”victime” ale ciudatelor reguli de trafic instituite de administrația locală în centrul municipiului unde, pe lângă sensul giratoriu nou construit, circulația autoturismelor este reglementată și prin semafoare. Din întâmplare, de această dată, ambele mașini au avut ”verde” pentru intrarea în giratoriu și se pare că unul dintre șoferi a crezut că nu mai trebuie să respecte și regula de prioritate.

Una dintre mașini, un Audi înmatriculat în Buzău, a fost serios avariată iar pentru o persoană a fost chemată ambulanța, constatându-se în final că aceasta suferise doar un atac de panică. Celălalt autoturism implicat în accident este un Ford, înmatriculat în Alba.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, M.C., în vârstă de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul Audi înmatriculat în Buzău, pe direcția Gară – Centru, nu a acordat prioritate în sensul giratoriu autoturismului Ford condus regulamentar de o femeie în vârstă de 67 de ani, care venea dinspre str. Calea Moților. Bărbatul vinovat de producerea accidentului a fost sancționat contravențional și i s-a reținut carnetul de conducere pe o perioadă de 3 luni. Nefiind vorba de un accident cu victime, soluționarea privind daunele produse se va face pe cale amiabilă, între toate părțile implicate.

[nggallery id=996]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea