Senatorul Daniel Breaz: ”Noul început este ProRomânia Social-Liberal”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Senatorul Daniel Breaz: ”Noul început este ProRomânia Social-Liberal”

Dacă în urmă cu câteva luni vorbeam despre încheierea unui parcurs politic alături de un partid căruia i-am dăruit încredere timp de mai bine de 20 de ani de muncă asiduă, astăzi voi vorbi despre un nou început. Și îmi vin în minte cuvintele marelui scriitor francez Paul Valéry care ne amintește că fiecare început este o consecință – fiecare început încheie ceva.

Noul început este ProRomânia Social-Liberal. Consider că reprezintă o alegere potrivită în primul rând datorită culturii organizaționale pe care o are la bază: a face politică în interesul cetățenilor. Iar această paradigmă constructivă înglobează experiența a doi dintre cei mai performanți premieri ai României, doi dintre liderii care au capacitatea să ne îndepărteze de prăpastia în a carei proximitate ne aflăm și, concomitent, să ducă țara pe drumul prosperității.

ELIT

Complexitatea contextului actual revendică implementarea unor politici de incluziune socială și a unei gândiri de factură liberală în economie. Prin acest echilibru, ProRomânia reprezintă o alternativă serioasă, modernă, europeană, care oferă voce tuturor celor care generează proiecte durabile, sănătoase pentru dezvoltarea țării.

Consider că alături de echipa ProRomânia proiectele pe care le am în agenda de priorități pentru județul Alba vor căpăta contur și vor fi implementate cu succes, nefiind viciate de egouri gonflate sau interese personale obscure și fără nicio legătură cu bunăstarea cetățenilor.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

1 comentariu

Nicu 18 octombrie 2020 at 11:22

Noul inceput cu oameni vechi, dinozauri ca Tariceanu sau gogomani ca Pinochio.

Răspunde

Lasă un comentariu

• Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea datelor dvs. pe acest site web.


NOTĂ: Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lăsați. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a comenta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul ziarulunirea.ro nu raspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.