Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Sejurul la mare se ieftinește din septembrie. Preţurile pe litoral scad şi cu 40%

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tarifele pe litoral aproape se înjumătăţesc faţă de mijlocul sezonului, însă nu şi gradul de ocupare, care este pentru primele săptămâni din septembrie la fel ca în restul verii, spun patronii de hoteluri.

„La început de septembrie, tarifele scad destul de simţitor, undeva la 30-40% faţă de sezon de vârf. Suntem undeva, pentru săptămâna viitoare, undeva pe la 70% şi tot sună telefonul şi primim e-mailuri. Toate rezervările sunt last-minute”, spune Răzvan Dobre, patronul unui hotel din Mamaia.

Aniela, ca mulţi alţi turişti, ar fi mers în altă parte în concediu, dar, speriată de coronavirus, a ales să rămână pe plajele din Mamaia, deşi, chiar şi reduse, preţurile i se par ridicate. Aici, un sejur care în august costa 900 de euro pentru două persoane cu mic dejun la un hotel de 4 stele, în septembrie este 550 de euro.

„Dacă nu era această situaţie am fi ales probabil să mergem în Grecia sau în Croaţia. Am mai fost şi condiţiile sunt mult mai bune ca aici la un preţ mai mic”, spune Aniela.

„Am ales să vin acum pentru că şi vremea este mai bună decât în mijlocul verii, e puţin mai răcoare şi este mai liber, sunt mai puţini oameni, e foarte plăcut”, crede şi Mădălina, o altă turistă.

Sursa: jurnalul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea