Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE / Șeful biroului rutier din cadrul Poliției Locale Alba Iulia a fost reținut pentru 24 de ore. Parchetul a dispus cercetarea în stare de libertate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șeful Biroului Circulația pe drumurile publice din cadrul Poliției Locale Alba Iulia a fost reținut pentru 24 de ore

UPDATE: Potrivit IPJ Alba,  în cazul politistului local cercetat pentru comiterea infractiunii de hartuire Pachetul a dispus cercetarea acestuia in stare de libertate.

Șeful Biroului Circulația pe drumurile publice din cadrul Poliției Locale Alba Iulia, Marius Rece, și-a petrecut ziua de joi în arestul Poliției. El a fost reținut pentru 24 de ore pentru hărțuire și amenințare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, ”Marius Rece este cercetat pentru amenințare în formă continuată și hărțuire, asupra fostei soții”.

Poliţistul local și fosta sa soţie au avut o relaţia tensionată, iar în prezent, între cei doi s-ar duce o luptă, în cadrul procesului de divorţ, pentru custodia copilului, potrivit unor surse judiciare.

citește și: Percheziții la Poliția Locală Alba Iulia. Un angajat, suspectat că ar fi incendiat mașina fostei soții

Bărbatul a fost dus în arestul poliţiei din Deva, iar vineri, 15 februarie, va fi prezentat unui procuror care ar urma să avanseze propunerea de arestare preventivă pe 30 de zile.
Fosta soție a lui Marius Rece este ofițer în cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă (CFIC) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) de la Orăştie.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea