Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Percheziții la Poliția Locală Alba Iulia. Un angajat, suspectat că ar fi incendiat mașina fostei soții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii și procurorii fac, vineri la prânz, percheziții la sediul poliției locale Alba Iulia, într-un dosar ce vizează incendierea mașinii de lux din cartierul Micești, cercetările neavând legătură cu atribuțiile de serviciu ale funcționarilor.

UPDATE: Un polițist local ar fi suspectat că ar fi incendiat maşina fostei sale soţii, parcată în faţa casei în care locuieşte femeia.

Cercetarea se află în faza incipientă. În acest dosar se mai fac percheziții și în alte locații. Este posibil ca după finalizarea lor să fie audiate persoane.

Există suspiciuni că un angajat al poliției locale ar fi implicat în incendierea mașinii din Micești.

La începutul săptămânii o mașină de lux parcată în cartierul Micești a fost incendiată, în miez de noapte, iar primele indicii indicau că este vorba de o răzbunare. Autoturismul a ars în proporție de 90%, iar valoarea bunurilor distruse a fost de circa 70.000 de lei.

Femeia ar fi spus de la început că îl suspectează pe fostul soţ că ar fi pus focul intenţionat la maşină.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea