Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șefi noi la poliție în mai multe localități din Apuseni: Cine sunt aceștia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectorul de poliție Sorin Ilie Pușcașu-Barna este numit împuternicit șef al Poliției orașului Câmpeni pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 1 martie 2021. Acesta îl înlocuiește pe comisarul de poliție Grigore Sorin Popa, scrie campeniinfo.ro.

În vârstă de 36 ani, noul șef al poliției din „Capitala Țării Moților” a menționat că a început instruirea în regim militar cu Liceul de Poliție „Neagoe Basarab” din Buzău, ulterior a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, apoi a continuat studiile la Facultatea de Drept a Universității „Spiru Haret” București și la Facultatea de Sociologie din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

„Prioritățile Poliției orașului Câmpeni corespund cu prioritățile Poliției Române: ordinea și siguranța publică, siguranța cetățeanului. De asemenea, disponibilitatea personală este o garanție oferită tuturor locuitorilor orașului Câmpeni și nu numai, în vederea identificării și soluționării tuturor solicitărilor primite. În decursul celor 16 ani de muncă în cadrul Poliției Române, am avut onoarea să câștig experiență în cadrul mai multor servicii și compartimente din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, iar din 2017 până în urmă cu câteva zile am coordonat Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Alba.” a declarat inspectorul Sorin Ilie Pușcașu-Barna.

Totodată, de curând au survenit și alte modificări ale echipei manageriale din zona Munților Apuseni, astfel: comisarul de poliție Grigore Sorin Popa este împuternicit șef al Poliției orașului Baia de Arieș, înlocuindu-l pe subcomisarul de poliție Valentin Balea – care a devenit șeful Poliției orașului Zlatna; comisarul șef de poliție Dan Toma este împuternicit pentru 6 luni ca șef al Secției de Poliție Rurală Câmpeni, ce are în subordonare posturile de poliție din Albac, Arieșeni, Avram Iancu, Bistra, Gârda de Sus, Horea, Poiana Vadului, Scărișoara, Sohodol, Vidra, Vadu Moților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, ursul a fost zărit pe raza cartierului Oarda, din Alba Iulia, în apropiere de casele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea