Rămâi conectat

Actualitate

Sediul PSD Alba a fost călcat din nou de hoţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sediul PSD Alba a fost călcat de hoţi în noaptea de 12-13 iulie a.c. Se presupune că hoţii au intrat în clădirea care adăposteşte mai multe instituţii (ASIROM, ANRSC, PSD-ul, UNPR-ul, etc) escaladând un geam de la parter, urcându-se pe un tomberon din curtea din spate. Hoţii au întrerupt curentul în clădire luând siguranţele de la panoul electric al clădirii. Au urcat la etajul II unde este sediul PSD şi au forţat uşa de la intrarea în holul de acces spre birourile PSD. Acolo au forţat doar uşa de acces spre un birou unde se afla arhiva PSD, electronică şi pe hârtie, fapt care l-a determinat pe liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, să afirme că: „S-a încercat intrarea în baza noastră de date unde există informaţii privind structurile, numărul de membri, mă rog, date cum are orice partid. Dacă voiau bani, puteau să-i ia, că erau în sediu nişte bani nu mulţi, dar erau. Sau puteau să ia televizoarele, calculatoarele, aparatura pentru videoconferinţe, pe care le puteau valorifica”.
Şi pentru că ieri noapte a fost căldură mare, unul dintre hoţi s-a servit cu o bere din frigider şi ulterior a folosit, normal, toaleta instituţiei. Hoţii au scos cuiul de siguranţă de la extinctor şi l-au lăsat în faţa uşii de acces, forţată. Probabil că intenţiona să îl folosească pentru autoapărare, în cazul în care vreun agent de pază ar fi năvălit peste el… A mai fost forţată uşa de acces în birourile ANRSC, unde nu a pătruns însă nimeni.
Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia în vederea identificării autorilor şi tragerii lor la răspundere penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat, se arată într-un comunicat al IPJ Alba. Sediul PSD Alba a mai fost călcat de hoţi şi în urmă cu câţiva ani.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea