Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sediul Poliției din Cugir va fi reabilitat și modernizat: Licitația de peste 3.1 milioane lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sediul Poliției din Cugir va fi reabilitat și modernizat: Licitația de peste 3.1 milioane lei, lansată în SEAP

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru elaborarea proiectului tehnic și execuție de lucări, necesare realizării obiectivului de investiţii „reabilitarea și modernizarea sediului Poliției orașului Cugir”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 3.180.052,56 lei, fără TVA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Scopul investiției îl reprezintă realizarea lucrărilor de îmbunătățire a performanței energetice a clădirilor (termoizolarea anvelopei și reabilitarea, modernizarea instalațiilor de încălzire/răcire, ventilare/climatizare, preparare apă caldă de consum și iluminat) prin care se urmărește reducerea consumurilor energetice, modernizarea instalațiilor electrice, instalarea unor sisteme de management energetic, precum și proiectarea și instalarea sistemelor de limitare și stingere a incendiilor și a instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu și impotriva efracției.

Realizarea investiției preconizate urmărește îndeplinirea standardelor si cerințelor Uniunii Europene, coroborat cu necesitatea mondială de a reduce consumurile de energii conventionale, reducerea consumului de energie și al emisiilor de dioxid de carbon, reducerea cheltuielilor cu utilitățile și implicit protejarea mediului inconjurator, etc.

– Implementarea unor măsuri de reducere a consumului anual specific de energie, implicit a consumului anual de energie finală;
– Implementarea unor masuri de reducere a consumului anual de enrgie pentru încalzire și iluminat;
– Implementarea unor măsuri de reducere a emisiilor de gaze în atmosferă, echivalent kgCO2;

Se va reabilita învelitoarea prin lucrări adecvate- refacerea integrală a șarpantei, refacerea învelitorii, prevederea sistemului de hidroizolare, jgheaburi și burlane, rigole pe amplasament.

Pardoselile vor fi din gresie în grupurile sanitare, din covor PVC (Bs1-d0) trafic intens (clasa 34/43) în holuri și casele de scară, din parchet laminat trafic intens (clasa 34) în restul spațiilor și covor PVC antistatic în camera tehnică.

Se reface trotuarul de protecție (după termoizolarea soclului și a fundației sub nivelul terenului sistematizat conform recomandării auditorului) . Toate apele meteorice vor fi preluate și dirijate catre canalul de deversare care va prelua în totalitate debitele rezultate în urma precipitatiilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea