Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mugurel Sârbu: „Şedinţa PDL Sebeş a fost o mascaradă! Solicit PDL Alba să reacţioneze!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

susţine Liviu Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeş

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu şi-a spus părerea cu privire la „aşa-zisa şedinţă a PDL Sebeş, în cadrul căreia s-au stabilit candidaţii pentru Primăria Sebeş şi pentru parlament. Nu a fost stabilit un termen pentru depunerea candidaturilor şi întreaga şedinţă e o mascaradă, creaţia unui începător în politică. Astfel, a vrut să mă discrediteze, să lase impresia cetăţenilor că eu nu mai reprezint nimic pentru locuitorii municipiului Sebeş, iar el…va sparge avioane şi va câştiga alegerile. Nu doresc să lansez un atac la adresa PDL, pun acţiunea pe seama acestui om care nu înţelege nimic din politică şi nici din administraţie. Solicit, într-o manieră imperativă, PDL Alba să reacţioneze la toate cele întâmplate. Eu cred că PDL Sebeş are pretenţii mai mari decât manifestarea unui om cu o pregătire profesională sub semnul întrebării!”, a spus primarul Liviu Mugurel Sârbu. În opinia sa, „Sebeşul are nevoie de un om responsabil, cu o pregătire şi o ţinută demne pentru a ocupa scaunul de primar al municipiului”.

„M-am săturat de furăciune şi incompetenţă!”
Edilul a mai spus că a tratat toate cele petrecute în aşa-zisa şedinţă a PDL Sebeş „ca fiind o manifestare specifică acestui om (n.r. Adrian Bogdan, viceprimarul Sebeşului), dar acum aştept reacţia PDL Alba, apoi voi decide care va fi următoarea mea mişcare politică. În privinţa candidaturii la Primăria Sebeş, am analizat mişcările de trupe dinaintea începerii războiului şi am sesizat că miza alegerilor e aceea ca un pseudo om de afaceri să pună mâna pe municipiul Sebeş, pentru ca apoi să-şi vadă de interesele personale şi de afaceri. Fac apel la cetăţenii municipiului Sebeş, spunându-le să fie foarte atenţi la ceea ce se va întâmpla în următoarea perioadă! Sunt convins că Sebeşul merită mai mult decât acest om în fruntea municipiului şi e obligatoriu ca intelectualii şi cei cu experienţă în economie, dar şi în alte domenii să-şi spună părerea. Nu mai putem accepta ca 100 – 150 de oameni să influenţeze şi să amprenteze PDL la Sebeş! Ei nu au un viitor politic în municipiul Sebeş! Viitorul mandat este al oamenilor bine pregătiţi, iar ceilalţi…să pună mâna pe carte! Până acum am încercat să aplanez orice atac, dar m-am săturat de furăciune şi de incompetenţă”.

„Bogdan ar ajunge pe locul 2 şi dacă ar candida singur!”
În continuarea conferinţei de presă de ieri, primarul Liviu Mugurel Sârbu a subliniat faptul că, cei din administraţia publică, şi nu numai ei, trebuie să cunoască foarte bine limba română, să ştie ce înseamnă bugetul şi mulţi alţi termeni de bază în acest domeniu. „Nu pot să mă gândesc că eu, ca cetăţean al Sebeşului, voi fi condus de viceprimar. El ar ajunge pe locul 2 şi dacă ar candida singur!… Poate nu e necesar să candidez eu, ci să găsim un candidat care să-l învingă pe Bogdan, dar şi pe ceilalţi candidaţi, acea persoană urmând să fie susţinută şi de mine”, a precizat Mugurel Sârbu.

PDL Sebeş a devenit proprietatea viceprimarului Bogdan
Edilului municipiului Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu a amintit că nu a vrut să mai candideze la nici o funcţie în PDL Sebeş, considerând că e normal ca pe unele funcţii de partid să fie aduşi oameni de valoare care pot să ducă PDL mai departe. „Acum, PDL Sebeş s-a transformat într-o organizaţie în proprietatea viceprimarului. Unii au fost înlăturaţi, chiar dacă erau militanţi vechi şi cu experienţă în anumite domenii… Deputatul Negruţ nu reprezintă PDL Alba, ci Mircea Hava, Ion Dumitrel şi Alexandru Pereş”, a spus primarul Sârbu.

Adriana DURIGĂ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea