Rămâi conectat

Politică Administrație

Ședință ordinară la Consiliul Local Sebeș – Vezi ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali ai municipiului Sebeș sunt convocați pentru data de 31 octombrie, de la ora 16.00, pentru ședința ordinară ce va avea loc în sala 17 a Primăriei Sebeș.

Pe ordinea de zi se află 31 de proiecte de hotărâre între care majorarea Bugetului Municipiului Sebeş; repartizarea de sume unor culte religioase; închirierea prin licitație deschisă a unor loturi de teren; aprobarea încheierii ”Protocolului privind implementarea unui sistem de colectare şi valorificare a deşeurilor din fluxul menajer în Municipiul Sebeş” etc.

Iată Ordinea de zi a ședinței:

1. Proiect de hotărâre privind majorarea Bugetului Municipiului Sebeş cu suma de 306,00 mii lei , efectuarea unor virări de credite bugetare între capitole bugetare , a unor redistribuiri de sume între obiective de investiţii , majorarea fondului de rezervă bugetară precum şi utilizarea unor sume de la fondul de rezervă bugetară . Reactualizarea bugetului şi Listei obiectivelor de investiţii pe anul 2012 , finanţate din împrumuturi interne.

2. Proiect de hotărâre privind repartizarea de sume unor culte religioase , precum şi revocarea art.5 din HCL 89 / 2012 privind repartizarea sumelor alocate cultelor religioase în bugetul pe anul 2012.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie a Bugetului Local al Municipiului Sebeş la data de 30.09.2012.

4. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de folosinţa gratuită, acordat Protopopiatului Ortodox Român Sebeş prin HCL 199/2003 asupra unui teren în suprafaţă de 518 mp situat în Sebeş , str. Lucian Blaga- zona sălii Leul de Aur.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică deschisă, a două loturi de teren în suprafaţa de 1,00 mp fiecare , situate administrativ în Şebeş, str.Dorin Pavel nr.83 şi nr.84, cu destinaţia amplasare panou publicitar de dimensiuni de 60cmx40cm.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică deschisă, a unui teren în suprafaţa de 4,00 mp , situat administrativ în Sebeş, str.Valea Frumoasei , în zona sensului giratoriu şi a fostului magazin Ecostar , cu destinaţia amplasare panou publicitar de tip backlight de dimensiuni de aproximativ 4m x3m.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru chiriaşii din blocurile ANL 12 AB – cartier – Valea Frumoasei .

8. Proiect de hotărâre de modificare a art. 1 alin. (1) din HCL 253/2012 privind retragerea dreptului de folosinţă gratuită , acordat unor persoane prin HCL 98/2006 şi 154/2007, în baza legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării lotului de teren acordat , cu drept de folosinţă gratuită , în baza legii 15/2003 , d-nei Popescu Alina , înscris în CF 76141 nr. cad.76141, cu lotul de teren înscris în CF 76089 , nr. cad. 76089.

10. Proiect de hotărâre privind instituirea taxelor speciale în anul 2013 pentru serviciile prestate de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

11. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune privitor la cumpărarea imobilului situat administrativ in Sebeş, b-dul Lucian Blaga nr. 28, monument istoric înscris in lista Monumentelor istorice – cod LMI AB-II-m-B-00346.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice în anul 2013, pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Sebeş, Serviciul Poliţia Locală Sebeş, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanei Sebeş şi Serviciul Public de Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local Sebeş.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unei cantităţi de material lemnos pentru Şcoala Gimnazială Nr. 2 Sebeş, respectiv Şcoala Gimnazială Răhău şi Grădiniţa cu program normal Răhău, precum şi Liceului cu Program Sportiv Sebeş.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii „Protocolului privind implementarea unui sistem de colectare şi valorificare a deşeurilor din fluxul menajer în Municipiul Sebeş „ între MUNICIPIUL SEBEŞ , SC ECO – ROM AMBALAJE şi SOGREENDAYS SRL , punct de lucru Sebeş.

15. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie ale Şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Sebeş şi încetarea valabilităţii HCL nr. 195/2012 şi HCLnr. 257/2012.

16. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate personală şi modificarea art. 1 al HCL nr. 251/2012.

17. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei 1 a HCL nr. 1/2012 prin care s-a aprobat calendarul de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2012.

18. Proiect de hotărâre privind completarea „Regulamentului pentru desfăşurarea activităţilor de curăţenie , întreţinere , păstrarea liniştii şi ordinii publice în Municipiul Sebeş” aprobat prin HCL nr. 229/2008 cu completările şi modificările ulterioare.

19. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi statului de funcţii al Serviciului Public de Asistenţă Socială.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei cu punctajul realizat , de către solicitanţii dreptului de folosinţă gratuită a terenurilor , acordat în baza legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe , cu modificările şi completările ulterioare.

21. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de folosinţă gratuită asupra unor locuri de casă , acordat tinerilor, în baza legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe , cu modificările şi completările ulterioare şi atribuirea acestora în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut de alţi solicitanţi.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ „Construire casa de vacanţă şi lac de agrement, Lancrăm – Municipiul Sebeş – Tarlaua Baie”

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ „Construire baltă pescuit sportiv , cu zona de agrement „ Sebeş , extravilan .

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ „Amenajare iaz piscicol „ Extravilan Municipiul Sebeş .

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ „Lucrări de exploatare cariere , balastiere”Extravilan Lancrăm – Municipiul Sebeş .

26. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ „Construire balastieră ,exploatare nisipuri şi refacere teren exploatare „ Extravilan Lancrăm – Municipiul Sebeş .

27. Proiect de hotărâre privind transferul fără plată al Autoturismului marca Dacia Logan cu nr. de înmatriculare AB- 07-WPU de la Spitalul Municipal Sebeş la Serviciul Public de Asistenţă Socială Sebeş.

28. Proiect de hotărâre privind desemnarea delegatului Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Comisia pentru constatarea şi evaluarea pierderilor provocate de fenomene meteorologice periculoase.

29. Proiect de hotărâre privind acordul pentru amplasarea unei plăci comemorative pe faţada clădirii administrative a Spitalului Municipal Sebeş.

30. Proiect de hotărâre privind aprobarea Statului de funcţii al Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului , ca urmare a promovării în grad profesional a personalului contractual .

31. Proiect de hotărâre privind poziţia Municipiului Sebeş în Dosar nr. 5880/1/2012 al înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea